Oda'nın şaheserlerinden biri.Kaido ve Big Mom aynı etkiyi bırakmadı benim için.Crocodile ile çok benzedikleri için hikayeye tekrar katılmasını bekliyorum.?
Oda'nın şaheserlerinden biri.Kaido ve Big Mom aynı etkiyi bırakmadı benim için.Crocodile ile çok benzedikleri için hikayeye tekrar katılmasını bekliyorum.?
Yalan mı kardeşim?Ne dedin sen ne ne ne ne ?
Doğruları diyor...Ne dedin sen ne ne ne ne ?
Biraz zorlama ama kadimlerin dizilişinden hangilerinin daha güçlü olduğu çıkarılabilir bir ihtimal.Gerçi üst yöneticiler denkti ama Vergo ve Pica biraz daha farklıydı.
Ne çıkarmak istediğine bağlı olarak biraz zorlama olabilir bence de. Buradan Im = Doflamingo çıkmaz örneğin.Biraz zorlama ama kadimlerin dizilişinden hangilerinin daha güçlü olduğu çıkarılabilir bir ihtimal.Gerçi üst yöneticiler denkti ama Vergo ve Pica biraz daha farklıydı.
Gorbaçov > Sarışın > Gandi >Bastonlu ( Gandi ile yer değişebilirler ) > Uzun sakallı. Bu sıralamayı kastettim Im-sama diyen yok.Fakat onun yaptığı şeyleri denemeye çalışıyor olabilir Doflamingo.Öncelikli şart ölümsüzlüktür gibi.Adamda vizyon yüksek yani.Kk olmak için önce Im gibi olmayı deniyor.Ne çıkarmak istediğine bağlı olarak biraz zorlama olabilir bence de. Buradan Im = Doflamingo çıkmaz örneğin.
Ama kenardaki kılıçların aynı olması bence geçmişte veya gelecekte bir alakaları olabileceğini gösteriyor olabilir.