Tek uyanışın Dofta olduğu düşünme gafletine düşmekten vazgeçmelisiniz.
Ya öyle eli armut topluyor Dof çizik atamaz o yüzden parçalayamayacağı için dönüştüremez.Anladım. :/Parçalayabilirse dönüştürsün de daha Luffy en güçsüz haldeyken en güçlü saldırılarından biriyle Luffy'i yığamıyor. Cracker'in bisküvilerini kırabilecek mi?
Not: Bu tartışmaya girmemeliydim.
Tamam.Ya öyle eli armut topluyor Dof çizik atamaz o yüzden parçalayamayacağı için dönüştüremez.Anladım. :/
Bu bakış açısıyla bakan kimseyle tartışabileceğimi sanmıyorum malesef.Kafalarda bitirmişsiniz seviyeleri çünkü.
Ana karakterden bahsettiğini de unutma bu arada ölecek sanıyordun sanırım.
Crackerin kuklalarınin canlı varlık olmamaları bunun için yeterli bir argüman, Dof cansız tüm nesneleri ipliģe dönüstürebilir.Neye dayanarak meyve gücü ile üretilmiş bir şeyin ipe dönüşebileceği kanısına vardın?
.Parçalayabilirse dönüştürsün de daha Luffy en güçsüz haldeyken en güçlü saldırılarından biriyle Luffy'i yığamıyor. Cracker'in bisküvilerini kırabilecek mi?
Not: Bu tartışmaya girmemeliydim.
Tamam.
Kendisini gram savunamayan, savunacak hali kalmayan adama şu haldeyken bile bir şey yapamadıysa, yazdığım not boşa değildir. İyi günler.
Doftan başkasında yok çünkü.Tek uyanışın Dofta olduğu düşünme gafletine düşmekten vazgeçmelisiniz.
Dofun bisküvi askerleri ipliğe dönüştürmesi için parçalamasına gerek yok, cansız varlık bunlar.Ya öyle eli armut topluyor Dof çizik atamaz o yüzden parçalayamayacağı için dönüştüremez.Anladım. :/
Bu bakış açısıyla bakan kimseyle tartışabileceğimi sanmıyorum malesef.Kafalarda bitirmişsiniz seviyeleri çünkü.
Ana karakterden bahsettiğini de unutma bu arada ölecek sanıyordun sanırım.
Meyve gücü meyve gücüne etki etmez diyorlar o yüzden parçalanma örneğini veriyorum.Luffy yiyebiliyorsa ipliğe de dönüşebilir.Ayrıca parazitte var doğru.Sağlam hakisi olan yakalanmıyor yada k.hakisi iyi olanlar.Koramiraller bile parazite yakalanıyorlar.Kuklalar rahatça kontrol edilir eline koz vermiş olur hatta.En kötü kontrol edemese bile saldırılarını durdurur kilitler aynı kuklaları Jozu gibi.Doftan başkasında yok çünkü.
Dofun bisküvi askerleri ipliğe dönüştürmesi için parçalamasına gerek yok, cansız varlık bunlar.
En kötü durumda parazit deyip bütün kukları kendisi devralır Crackere karşı kullanır zaten
Forumda kimsenin fanı olmayan belki de tek kişiye taraflı bakış açısı diye yafta atarken Dof fanı denildiği zaman gediklisi olan biri olarak sana tek diyebileceğim şey tabii ki TOP KEK. @Master of Puppets iyi alıştırdın.Taraflı bakış açılarından bıktım açıkçası