Allah aşkına vs tartışmalarına animeden görüntüler atmayın. Gözünüzün yağını yiyeyim. Bakın ben Kraker Dof'u tokat manyağı eder diyen adamım lakin anime harbiden argümanınızı güçlendirecek bir kaynak değil.
A B yi döver B de Cyi döverse bu durumda A da C yi döver diyorsun heAllah aşkına vs tartışmalarına animeden görüntüler atmayın. Gözünüzün yağını yiyeyim. Bakın ben Kraker Dof'u tokat manyağı eder diyen adamım lakin anime harbiden argümanınızı güçlendirecek bir kaynak değil.
Öyle bir şey mi yazmışım Maho?A B yi döver B de Cyi döverse bu durumda A da C yi döver diyorsun he
Hikaye serilerinde yetenek tersliği diye bir şey var, Luffy Doffyi yendi, yardımsız Crackeri yenemezdi o zaman Cracker Doffyi yener diye bir şey yok, Doffy Crackeri tokat manyağı yapar asıl.Öyle bir şey mi yazmışım Maho?
Ne oldu şimdi kim kazanıyor ben çözemedim. Doffy diye başladın çok güzel gidiyordun sonunda süpriz oldu.Dofy gibi tecrübeli ve zeki birinin boylesi bir vs de kolay alinabilecegini dusunmek cok buyuk hata. Ayni sekilde Dofy de cracker i rahat alabilecegini soylemiyorum fakat Dofy, Luffy gibi efor sarfetmez. Luffy fiziksel atak dofy parmak hareketleriyle is yapiyor. Velhasil h.haki yide eklersek Cracker sonunda vs yi kazanir diye düşünüyorum
Edit: @Reiper savcima katiliyorum
Telefon yazim hatasi sorry :/ duzelttimNe oldu şimdi kim kazanıyor ben çözemedim. Doffy diye başladın çok güzel gidiyordun sonunda süpriz oldu.
Güldürdünüz ikiniz de.Ne oldu şimdi kim kazanıyor ben çözemedim. Doffy diye başladın çok güzel gidiyordun sonunda süpriz oldu.
Bu şekilde nerede nedensellemişim? Kendin yazıp kendin oynuyorsunHikaye serilerinde yetenek tersliği diye bir şey var, Luffy Doffyi yendi, yardımsız Crackeri yenemezdi o zaman Cracker Doffyi yener diye bir şey yok, Doffy Crackeri tokat manyağı yapar asıl.