Dof Law'la vs atıyordu git izle gel boşa tartışıyoruzDemek Luffy gelirken, Bellamy ile uğraşırken Dof da 2vs1de haki dolduruyordu.
Not: Dof'u birinin sırtında taşıdığını göstersene zuaaa
Dof Law'la vs atıyordu git izle gel boşa tartışıyoruzDemek Luffy gelirken, Bellamy ile uğraşırken Dof da 2vs1de haki dolduruyordu.
Doflamingo hiç uğraş vermemiş,yorulmamış haki harcamamış o bir makine.Kuş kafesi de zaten kendinden güçlü.Dof Law'la vs atıyordu git izle gel boşa tartışıyoruz
Yoo Dof kendi "İkimize karşı kazanabileceğini mi düşündün?" diyor.Dof Law'la vs atıyordu git izle gel boşa tartışıyoruz
Jozu'ya bindi o farklıYoo Dof kendi "İkimize karşı kazanabileceğini mi düşündün?" diyor.
Not: Jozu XD
Dof'un ayakta olması meyve avantajı sayesinde. Havada süzülebiliyordu. Herkes işine geldiği zaman o avantajlardan bahseder burda. Tek vuruşluk hali kalmış adamın. Luffy kafesi zamanında bitirebilmek için kendini hiç düşünmeden son atağı da atmaya çalışıyor. g4 Dof'u aşan bir teknik. Diğer taraftan Luffy o sırada haki doldurmuşsa bile bu Dof'un da doldurmadığını göstermez. Hatta o da doldurup kendine + basmıştır o sıra. Çünkü karşısına çıkan adamları uyanış modunda kendisininde dediği gibi hiç enerji harcamadan alıyor. Adamın kendisi söylüyor bunu.Gelirken mi, Haki zamanla dolan bişey bak bunu gösterdiler zaten ve Luffy gelirken yemek yiyip birşeylerin sırtındaydı
Tüm ada ittiriyordu Dof ayaktayken...
Şaka maka adamı sahiplenen bi Jack oldu, onu da Fuji denizin dibine postalamış. Zavallı Joker keşke biraz daha güçlü olsaydı. Bir de yediği dayak yetmedi Crackerın, Marconun falan karşısına çıkardılar. Yazık günah adama bu kadarı. Tamam pisliğin önde gideni ama bu kadarı da ağır oldu.Jozu'ya bindi o farklı
Ne önemi var bu yazdıklarının Law ve Luffy'i mal gibi yere yatırıp tüm adaya geri sayım yaptırdı mı? Yaptırdı. BitmiştirDof'un ayakta olması meyve avantajı sayesinde. Havada süzülebiliyordu. Herkes işine geldiği zaman o avantajlardan bahseder burda. Tek vuruşluk hali kalmış adamın. Luffy kafesi zamanında bitirebilmek için kendini hiç düşünmeden son atağı da atmaya çalışıyor. g4 Dof'u aşan bir teknik. Diğer taraftan Luffy o sırada haki doldurmuşsa bile bu Dof'un da doldurmadığını göstermez. Hatta o da doldurup kendine + basmıştır o sıra. Çünkü karşısına çıkan adamları uyanış modunda kendisininde dediği gibi hiç enerji harcamadan alıyor. Adamın kendisi söylüyor bunu.
Hiç olmasa CC'ye yenilmediŞaka maka adamı sahiplenen bi Jack oldu, onu da Fuji denizin dibine postalamış. Zavallı Joker keşke biraz daha güçlü olsaydı. Bir de yediği dayak yetmedi Crackerın, Marconun falan karşısına çıkardılar. Yazık günah adama bu kadarı. Tamam pisliğin önde gideni ama bu kadarı da ağır oldu.
Ben Dof'un ağzından şunları duydum yetti. Neredesin Hasırşapka bana yaptıklarının 1000 katını sana ödeteceğim. Adam Law'ın gammasını bile unuttu g4'ten sonra. Önemi var. Luffy'nin o duruma düşmesinde sorumluluk alması var. Olayı şöyle düşün. Birisi çevresindekileri bile ölümüne tehdit ettiği halde istediği gibi savaşırken diğeri onları koruyabilmek için normalden daha yıpratıcı dövüşüyor. Durum böyle işte. Evet Luffy o duruma düştü ama o durumdan direk bir güç kıstası yapamazsın. Çünkü ortada normal şartlar yok.Ne önemi var bu yazdıklarının Law ve Luffy'i mal gibi yere yatırıp tüm adaya geri sayım yaptırdı mı? Yaptırdı. Bitmiştir
Hiç olmasa CC'ye yenilmedi
Fuji de mi postalamıştı :S Zunisha olmasın o.Şaka maka adamı sahiplenen bi Jack oldu, onu da Fuji denizin dibine postalamış. Zavallı Joker keşke biraz daha güçlü olsaydı. Bir de yediği dayak yetmedi Crackerın, Marconun falan karşısına çıkardılar. Yazık günah adama bu kadarı. Tamam pisliğin önde gideni ama bu kadarı da ağır oldu.
Ya adamın organları yok ama sen çıkıp Dof'u Luffy yendi diyorsun sonra kalkıp normal şartlar olmadığı için Luffy'nin düştüğü durumlar sayılmaz diyorsun.Ben Dof'un ağzından şunları duydum yetti. Neredesin Hasırşapka bana yaptıklarının 1000 katını sana ödeteceğim. Adam Law'ın gammasını bile unuttu g4'ten sonra. Önemi var. Luffy'nin o duruma düşmesinde sorumluluk alması var. Olayı şöyle düşün. Birisi çevresindekileri bile ölümüne tehdit ettiği halde istediği gibi savaşırken diğeri onları koruyabilmek için normalden daha yıpratıcı dövüşüyor. Durum böyle işte. Evet Luffy o duruma düştü ama o durumdan direk bir güç kıstası yapamazsın. Çünkü ortada normal şartlar yok.