Kendisinden bahsediyorum.K.haki olacaktı yanlış yazmışım.
O zırhlatın kendi başına k.hakisi olduğunu savunacaksan senle bir daha tartışmayalım.
Kendisinden bahsediyorum.K.haki olacaktı yanlış yazmışım.
O zırhlatın kendi başına k.hakisi olduğunu savunacaksan senle bir daha tartışmayalım.
69 a 56 miydi neydi tam hatirlamiyorum.Cracker mevkii sayesinde aldi zaten o kadar oyu.Yoksa neyini gorduk ki lavugun.ichiji vs zoro ac ichijiye en az 50 oy giderkeske oy verseymişim, oy kullanmadıgım için kimlerin dofa attıgını göremedim
Bu forum böyle yorumlarda gördü sıkmayın canınızıHiçbir Yonkou tayfa üyesi Dofu alamaz. Unutun bir kere bunu. Yok Jack imiş yok yok Cracker imiş işin hikaye kısmı bunlar. Doflamingo bariz amiral dengi bir karakter ki bir kısım amiralden güçlü dahi olabilir.
Nasıl bir ters köşe yedik ama ha.
Helal olsun sana E. Oda, büyüksün diyecek bir şey yok.
İddialarımı ispatlayacak argümanlara sahibim, karşı iddiada bulunmak için ne ileri süreceğinizi siz düşünün. Jozu ve Marconun Dof ile başedemeyeceği ortada zaten. Yeni çıkan elemanları da biraz daha izlememiz lazım. Jack fiyaskoydu, Krakeri biraz sakladı mangaka ama onun da havası iner yakında.Bu forum böyle yorumlarda gördü sıkmayın canınızı
Ok.İddialarımı ispatlayacak argümanlara sahibim, karşı iddiada bulunmak için ne ileri süreceğinizi siz düşünün. Jozu ve Marconun Dof ile başedemeyeceği ortada zaten. Yeni çıkan elemanları da biraz daha izlememiz lazım. Jack fiyaskoydu, Krakeri biraz sakladı mangaka ama onun da havası iner yakında.
Ohooo ne Jack fiyasko, ne de Dof, Marco'yu yenebilir. Kraker konusunda şu anlık bişey diyemiyorumİddialarımı ispatlayacak argümanlara sahibim, karşı iddiada bulunmak için ne ileri süreceğinizi siz düşünün. Jozu ve Marconun Dof ile başedemeyeceği ortada zaten. Yeni çıkan elemanları da biraz daha izlememiz lazım. Jack fiyaskoydu, Krakeri biraz sakladı mangaka ama onun da havası iner yakında.