Ben her türlü öyle düşünüyorum. Yoksa deli miyim niye yazayım. Dof bu evrendeki en güçlü adam değil ki, ileride kk olacak adam ezer geçer veya Kaido ezer. Güçlü olmasa da fark etmezdi. En fazla bir jinbei etse bile bana yeterdi.Bir şey sorayım. Dof'un gerçekten bir yonkou sağ kolu kadar güçlü olduğunu düşünüyor musun?
Ayrıca yine Law savunması ile gelinecekse hiç tartışmaya girmeyelim istersen. Dof birkaç saldırıda Luffy'e bu kadar hasar verebildi mi?
Dofy vs Luffy, hiç tam anlamıyla olmadı bir kere. Ayrıca hız, haki türleri, havada uçma, meyve yetenekleri dövüşe etki etmez mi? Craker uçabilir mi? Havadaki birine karşı ne yapardı, Görünmez ipler ne kadar sorun çıkarır. Luffy'ye hasar vermesi veya vermemesi farklı bir durum. Mf'de görmesek Dof'u ve sadece Sanji'yi kitlediği şeyi görsek Eğer forumda Jozu vs Dofy açılsa ve ben Jozu'ya da yapabilir dersem, bana ne denir? Gülüp geçilir herhalde, fan denir saçmalama denir. Ama Jozu'yu da kitleyebiliyormuş. Bu ikisinin vssinde bir sürü değişik etken var. Op daha güçlü olanın yendiği bir seri değil, o seri Db.
Şimdi şuraya geleyim ben. Spoiler yorumda Luffy daha yener falan diyenler ama burada Dof'u eziyor, ezebilirler ama üstüne algı yapıyorlar. Dof diyen fan şöyle böyle, yahu Wb ailesi vs Dofy ailesi konusunda böyle algı yapılmadı. Sanırsın Craker vs Usopp falan konu.
Dof bu kadar ağır güçsüz ise Kuzan 3-5 dk ayırıp paket edip Smoker'a verseydi.