yc7 dof yc2 crackerYC2 kim YC7 kim?
yc7 dof yc2 crackerYC2 kim YC7 kim?
Yubashiri bu yani güvenemiyorum Tam tersidir benceyc7 dof yc2 cracker
YC2 kim YC7 kim?
YC7 Dof'tan başkası olabilir mi?Cracker 7.YK değildir o kadar da haksızlık etmeyelim. En kötü 4 olur.
Hep zoro dof'la dövüşmedi diye bunlar değil mi? Dövüşse net yc1 yazardın çünkü.Ciddi ciddi YC2'yle YC7'yi kıyaslıyoruz hala.
Yok yazmazdım. Gamma Knife'la %90'ını Law almış diyordu bi ara fanları. Law'a %90'ını vermiş adama Zoro tek atar.Hep zoro dof'la dövüşmedi diye bunlar değil mi? Dövüşse net yc1 yazardın çünkü.
Lütfen, %95.Yok yazmazdım. Gamma Knife'la %90'ını Law almış diyordu bi ara fanları. Law'a %90'ını vermiş adama Zoro tek atar.
Şu avatar'ı degiştir artık da tarafın brlli olsun.Yok yazmazdım. Gamma Knife'la %90'ını Law almış diyordu bi ara fanları. Law'a %90'ını vermiş adama Zoro tek atar.
Şu avatar'ı degiştir artık da tarafın brlli olsun.
Doğru bak arkadaşımız hemen düzeltti. Luffy, Dof’un sadece %5’iyle kapışırken bu kadar zorlandıysa Cracker’in kaçıyla dövüşmüştür? Dof’un %5’i Cracker’in %100’ü mü yoksa?Lütfen, %95.
İçten darbe önemli bak mesela Luffy'eDoğru bak arkadaşımız hemen düzeltti. Luffy, Dof’un sadece %5’iyle kapışırken bu kadar zorlandıysa Cracker’in kaçıyla dövüşmüştür? Dof’un %5’i Cracker’in %100’ü mü yoksa?
Bak sürekli Cracker'a haksızlık ediyorsun. Bir Cracker haterlığı seziyorum senden.Doğru bak arkadaşımız hemen düzeltti. Luffy, Dof’un sadece %5’iyle kapışırken bu kadar zorlandıysa Cracker’in kaçıyla dövüşmüştür? Dof’un %5’i Cracker’in %100’ü mü yoksa?