Ben öncelikle herhangibi bir karakteri yücelten kesimdin bir insan değilim Doffye karşı öz yorumumda şu ana kadar gördüğümüz her sağ koldan daha zayıf yonkou tayfasından tayfasına değişir yc3 yc4 ayarı gördüğüm biridir kendisi ama Craclerle arasında olacak bir vs de ben Doffyin meyvesinin çok avantajlı olduğunu düşünüyorum ve bence bu seride Ct olayı kesinlikle önemli bir etken.Uyanış ek avantaj sağlar aynı kral hakisi gibi ama karşısında bir komutan var ve featleri belli mevye o kadar önemli olsa idi şeytan meyvesiz çok güçlü olan adamlar, korkulan adamlar olmazdı. bu mücadele biçimi gibi bir şey ek olarak uyanış, meyve ve Kral hakisi ender avantajlar ama yenilemeyecek kadar dengeyi bozan avantaj değil gerisi senin tecrübe ve iradeye bakan bir şey öyle ki uyanışında hakilerinde ve şeytan meyvelerinde kendi aralarında bir sıralamaya mevcut olduğuna inanıyorum örneğin Chinjao ve Boa da Kral hakileri var ama onların bir yonkou'nun Kral hakisi ile boy ölçüşebilir diye çıkarım yapabilir miyiz? bu benim düşüncem.
Dof ve Crackerde de diğer özellikleri arasında çok fark olduğu sinyalini almadığım için meyve avantajı bana daha fazla geldiği için Doffyin bu vsyi alabileceğini alamasa bile yenilmeyeceğini düşünüyorum
Nedenine gelirsek Cracker istediği kadar asker üretsin Doffy bu askerleri kolaylıkla iplik yapabilir ve crackerin en önemli avantajı zırh olarak kullandıği biskivüleri yok olunca geriye kalan şey bence Doffyin üstünde değil.