Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    187
Doflamingo amiral üstü mü?Evet sana göre WB tayfasından daha güçlü olan müthiş tayfasıyla ve kuş kafesi sayesinde Fuji'nin en güçlü saldırılarından birini tamamen durdurmuş olmasına rağmen bir tane amirali alabilirmiyizki acaba diye düşünen Dof'mu amiral seviyesi?
Alabilir miyizi düşünmüyor Dof, alırız ama bizi uğraştırır diyor. Bugün Akainu adaya gelse, Fujitora'yı alacam dese 10 gün vs atmak zorunda kalır. Dof'un uğraştırmaktan kastı da bu. Olayı hızlıca halletmek için ailece dalmayı planlıyor.

Law + Sugar kombinasyonuna ne diyorsunuz ciddi ciddi soruyorum yer değiştirmeyle beraber kullanılırsa kim ne yapabilir ? :)
OP'daki en imba yetenek Law'ın yer değiştirme yeteneği bence. :D Şu anki güçteki Law MF savaşında olsa, gemilerden biriyle herhangi bir amiralin yahut WB'nin yerini değiştirirdi, sonrasında denize düşüp çekiç olmuş bir WB - Akainu - Sengoku ... :D

OP'daki en imba yetenek Law'ın yer değiştirme yeteneği bence. :D Şu anki güçteki Law MF savaşında olsa, gemilerden biriyle herhangi bir amiralin yahut WB'nin yerini değiştirirdi, sonrasında denize düşüp çekiç olmuş bir WB - Akainu - Sengoku ... :D
Ben en başta animede yanlış gösterildi sanıyordum.Sanjiyi yer değiştirmesini anlarım ama Dofa bile yapabiliyorsa haki bu yetenek karşısında pek işe yaramıyor gibi.Sugar da öyle chinjaonun oyuncak olduğunu düşününce.İkisi de imba meyveler karasakalın asıl bunların peşine düşmesi lazım.

Ben en başta animede yanlış gösterildi sanıyordum.Sanjiyi yer değiştirmesini anlarım ama Dofa bile yapabiliyorsa haki bu yetenek karşısında pek işe yaramıyor gibi.Sugar da öyle chinjaonun oyuncak olduğunu düşününce.İkisi de imba meyveler karasakalın asıl bunların peşine düşmesi lazım.
Olurmu bu numarayı asla yemezler. Çünkü onlar Yonko tayfası. Dikkatsizlikleriyle kollarını kaybederler yada bir koramirali sezemezler ancak ışınlanma yada anında oyuncağa dönüştürmek onlara sökmez.

Sugar birini oyuncağa çevirirken anlaşma yapmak zorunda değil miydi?

Ayrıca Law'ın yer değiştirmesi Kuma'nın birine tek vuruşta 3 gün 3 gece yolculuk ettirmesyle eş değer, bu mantıkla Kuma gelip bi koysa WB'e arkadan direk Banaro'a postalaması gerekirdi.
Nasıl vuracak demeyin askerler bile kılıç sapladı adama.

Sugar birini oyuncağa çevirirken anlaşma yapmak zorunda değil miydi?

Ayrıca Law'ın yer değiştirmesi Kuma'nın birine tek vuruşta 3 gün 3 gece yolculuk ettirmesyle eş değer, bu mantıkla Kuma gelip bi koysa WB'e arkadan direk Banaro'a postalaması gerekirdi.
Nasıl vuracak demeyin askerler bile kılıç sapladı adama.
Hayır, Sugar'ın dokunması oyuncağa dönüştürmek için yetiyor. Anlaşma yapmak kukla yapmak için gerekli. Anlaşma yapmazsan Kyros gibi dışarıda kafasına göre gezebiliyor oyuncak.

Diğer hususta Law'ın yer değiştirmesi için dokunmasına gerek yok, Kuma'dan onlarca kat daha avantajlı bir yeteneği var yani. :D

Bu gün adaya Kaido , Big Mom , Karasakal gelse onların tek rakibi Fujitora olur. :T
Ne demek istediğimi anlıyor musun ? :/

Mingo anca Süpernova ve Shicbukailer ile kapışsın :/ Fujitora Shicbukailerin alayını tokatlayacak :cool:
Lafla peynir gemisi yürümez, bak Dof'tan tekmeyi yedi oturdu Fuji. :cool:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık