Aynen, doğru anlamışsın.Şu yorumlara bakıp da anladığım şeyler:
Zoro>pica>Marco
Law+Sugar>Gold Roger
Aynen, doğru anlamışsın.Şu yorumlara bakıp da anladığım şeyler:
Zoro>pica>Marco
Law+Sugar>Gold Roger
Denklemler yanlış. Law+Sugar en üst seviye adamlara işlemez bence. Çünkü Shanks'ı gördük Moby Dick'te ışınlanır gibi hızlıydı adam. Ayrıca en üst seviye kenbunshoku olduğunuda düşünürsek o kötü niyeti kesinlikle sezer.Şu yorumlara bakıp da anladığım şeyler:
Zoro>pica>Marco
Law+Sugar>Gold Roger
Bunu diyen olmadı. Marco gibi saldırı seviyesi yüksek olmayan birisinin Picayı aşmakta zorlanacağını iddia ettim.Şu yorumlara bakıp da anladığım şeyler:
Zoro>pica>Marco
Law+Sugar>Gold Roger
Marco'nun tekme attığı kişi amiral.Yani amiralle olan savaşına bakarak saldırı gücü düşük demek pek doğru olmasa gerekBunu diyen olmadı. Marco gibi saldırı seviyesi yüksek olmayan birisinin Picayı aşmakta zorlanacağını iddia ettim.
Zarar verse, dediğin doğru olur ama zarar veremiyor Marco, sadece tekme atıp uzaklaştırıyor. O kadarını, belki daha iyisini Sanji yapar. Vergo'ya vurdu, duvara gömüp kan aldı adamdan. Ama Marco'ya bakıyoruz, attığı üç tekme var, ikisi omza birisi göğse geliyor ve kan yok.Marco'nun tekme attığı kişi amiral.Yani amiralle olan savaşına bakarak saldırı gücü düşük demek pek doğru olmasa gerek
Kardeş amiral seviyesi ne demek biliyormusun?Zarar verse, dediğin doğru olur ama zarar veremiyor Marco, sadece tekme atıp uzaklaştırıyor. O kadarını, belki daha iyisini Sanji yapar. Vergo'ya vurdu, duvara gömüp kan aldı adamdan. Ama Marco'ya bakıyoruz, attığı üç tekme var, ikisi omza birisi göğse geliyor ve kan yok.
Napalım? Bir tek o tekmesini gördük ve haki savunması yapmasına fırsat olmayan Akainudan sadece ahh sesi çıkarabildi. Bu veri benim için saldırı gücü yetersizliğini kanıtlar niteliktedir.Marco'nun tekme attığı kişi amiral.Yani amiralle olan savaşına bakarak saldırı gücü düşük demek pek doğru olmasa gerek
Hangi saldırıymış o ve tınlamayan adam kimmiş ? Çift bacak diable jambe Sanji'nin en güçlü saldırısı değildir muhtemelen, hell memories daha güçlüdür. Tınlamayan adam Doflamingo ise, amiral üzeridir benim görüşüme göre.Kardeş amiral seviyesi ne demek biliyormusun?
Sanji'nin en güçlü saldırısını tınlamayan adamdan daha güçlüsü demek
Neyse
iyi de bu adamın tüm özelliklerini görmedik. 2 yıl önce kim lawın meyvesine über falan diyebilirdi,ya da seri başladığında bu lastik meyvesinden ne özellikler çıkacak diyen var mıydı? Sence 1.tümen komutanının gücü bu kadar mı? Bu arada sanjinin kan getirdiği adam koramiral, Marco ise denizci amiralini uçurdu. Sanjiye kadar düşürmeyelim bari adamıZarar verse, dediğin doğru olur ama zarar veremiyor Marco, sadece tekme atıp uzaklaştırıyor. O kadarını, belki daha iyisini Sanji yapar. Vergo'ya vurdu, duvara gömüp kan aldı adamdan. Ama Marco'ya bakıyoruz, attığı üç tekme var, ikisi omza birisi göğse geliyor ve kan yok.