İşte o günlerden bu günlere... Doffy nefretlik karakterken Dof lobisi olarak sıkı çalıştık ve çok sevilen bir karakter haline getirdik.@Jazz Lambası anlat hele ya bu Doffy nasıl bir gaflete düşmüş ki bu kadar öfkelendin![]()

İşte o günlerden bu günlere... Doffy nefretlik karakterken Dof lobisi olarak sıkı çalıştık ve çok sevilen bir karakter haline getirdik.@Jazz Lambası anlat hele ya bu Doffy nasıl bir gaflete düşmüş ki bu kadar öfkelendin![]()
Konunun benim için en efsanevi yorumu budur. Konunun ilk yorumu.. Marcoyu gömdüğü nokta şu; Amirale çizik bile atamıyor.. Fanı olduğu karakterin en büyük başarısı Amiral çizik atmak Ahahahhabu da soru mu şimdi ? marco amirale çizik bile atamıyordoflamingo telleri ile kafasını keser ; K.O
Kendi mesajlarıma bakarken denk geldi. Bu mesaja bittim.Zoro dediğin adam 2yıl Mihawktan eğitim aldıktan sonra tek atıyor picaya aynı seyler wb tayfası ıcın gecerli değil zoroyu suan anca amıral durdurabilir
Sen elini eteğini çekince nefret duyguları yavaş yavaş azalmış işte.İşte o günlerden bu günlere... Doffy nefretlik karakterken Dof lobisi olarak sıkı çalıştık ve çok sevilen bir karakter haline getirdik.@Jazz Lambası lütfen fikrinin değiştiğini söyle
![]()
Ace zaten dof haric hepsini alir tayfanin .marco reisde affetmez. geciniz
Marco ve Jozu hasarsız savaşı bitirir.Dofun tayfada bu ikiliye çizik atabilecek kimse yok.
Dof ve Ailesi wb nin tayfayı yenseydi neden dof gidip yonkou olmuyor hadi wb vardı diyelim. wb öldükten sonra git ol oda yok.Gidip dof ve ailesi wn nin tayfayı alır demek çok komik.
Law'ın hakisi o kadar sağlam olsa değiştirir. Bahsettiğim olayda bu zaten. Hem imparator ışınlayamasa da imparatora hematemez uyguluyor. Alası var mı?Hakileri sağlam diye imparatorların yerlerini değiştiremeyen Law'a söyle bunu da bak bakalım sana neler diyor sonra![]()
Doffy'nin yanında gördüğünden övmüşsündür. Oysa hiç o senden yana olmadı.İşte sen yokken Law övüyordum ben@Sir Crocodile yokken Croco övdüğüm gibi onun da fanıydım aslında.
Sonra meydan size kalsın taze kan gelmiş dedim 3 - 4 koldan uğraşmak yorucu oluyor çünkü .
![]()
Law'ın bu hali bu sefer kalın kaçar karşıya...Law şuanki gücüyle olursa düşünülesi bir dövüş olur aslında.
Marco'yu içten hasar vermesi çok etkilemez Jozu'ya karşı ise avantajlı olur.Law'ın bu hali bu sefer kalın kaçar karşıya...