İşte sen yokken Law övüyordum benAma en sağlam kombo. Yapabildikleri müddetçe yıkılamazlar. Bunlara sadece haki gerek.![]()
@Sir Crocodile yokken Croco övdüğüm gibi onun da fanıydım aslında. 
İşte sen yokken Law övüyordum benAma en sağlam kombo. Yapabildikleri müddetçe yıkılamazlar. Bunlara sadece haki gerek.![]()
@Sir Crocodile yokken Croco övdüğüm gibi onun da fanıydım aslında. 
Hakileri sağlam diye imparatorların yerlerini değiştiremeyen Law'a söyle bunu da bak bakalım sana neler diyor sonraAma en sağlam kombo. Yapabildikleri müddetçe yıkılamazlar. Bunlara sadece haki gerek.![]()

**Dof 1 eli ile Marco'yu diğer eliyle Jozu'yu tutup birbirlerini dövdürtür. [Bellamy vs Sarquiss gibi].
**Dof'un Klonu Thatch'i alır.
**Law, Ace'in kalbini alır.
**Diamante Vista'yı alır.
**Dellinger ve Lao G diğerlerini 2 vs 11'de alır.
Aslında Dof'un tayfasına CC'yi dahil etsen, 1 vs 16 düşünebilirdik, biraz kısıtlamışsın bizi.![]()
Konunun en efsane yorumu üsttedir.Yeni yorum atmaya gerek yokmuş asdasdas. Ben mısır patlatıp, eski yorumları okumaya devam edim hehehehhe

Konunun en efsane yorumu üsttedir.![]()
Bu da kapışır asdasdasTabi duygusal olarak wb leri tutarım zira dof veled-i zinası çok pis sinirimi bozuyor.
2014 teki girdime tepkime alıyorum. 1, kf bitmiş, 2, ben burda bayaa küfür etmişim üstü kapalı ama yönetim afk imiş sanırım o zamanlar. Ahahahahaha.Bu da kapışır asdasdas

sarhoştum hatırlamıyorum.@Jazz Lambası anlat hele ya bu Doffy nasıl bir gaflete düşmüş ki bu kadar öfkelendin![]()
En az kuzenim yazmış kadar etkili. İkna olmayan gitsin kumda oynasın.sarhoştum hatırlamıyorum.

5.tümen'i Mihawk ile dövüşen tayfa kazanır.
Diamente ile dövüştüğünü hayal edemiyorum açıkçası.