Şimdi big mom tayfasına bakıyorum birde wb'nin tayfasına bakıyorumda harbi wb'nin tayfa tam bir fiyasko, fiyasko olmasının sebebi kesinlikle oda'nın marineford arcında batırması, bir çok olay eş zamanlı gerçekleşince bizim oda dövüşleri tam yansıtamadı ve haki olayı da zaten cok yüzeyseldi kimin haki sahibi oldugu bile belli degildi açıkcası. Marco,josu,vista bu adamların potansiyelinin yüksek oldugunu sırf yonkou astları oldugu için söylüyorum yoksa marineford arcına göre yorumlarsak bana göre Dof family > wb Tayfasını ezer hiç kusura bakmayın. Marineford arcı ile wb tayfasının güç skalasını ölçmek inanılmaz derecede zor adamlar oyaji demekten başka hiç bir şey yapmadılar. Realite'yi göze alacak olursak dressrosa arcında oda kendi ayağına kurşun sıkmıştır bu net. Bir amiral ve tüm ada bir ip le uğraşıyor keza dofuda indirmeye başrolde luffy olmak kaydı ile bir kamyon adam yardımla anca indirebiliyorlar. Oda'nın bize gösterdiği şekilde size yorumlayım, ilk önce varsayımlar la işler yürümüyor malesef ilerde wb'nin kalan tayfasını(marco,vista,jozu özellikle) kesinlikle güclü görceğimizi biliyorum ama şuan da ki yaptıkları ile yorumlarsak.
Doffy Tüm wb tayfasını kuş kafesine alır bunu gören marco bir el atında şu ipi ittirek yoksa lime lime olacaz der ve marco tayfasının bir kısmı ip ittirirken bir kısmıda dof ve tayfası ile dövüşür ve dof da yukardan tayfası ile birlikte bunları teker teker avlar (Bakın burada oda'nın mantıgını söylüyorum
ne olurdu yani o kafesi ittireceklerine dofa dalsalardı(dressrosa arcından bahsediyorum) e.oda uzatmalara oynamayı sevdiği için böyle bir yola gider eğer böyle bir savaş gerçekleşirse iki aile arasında.)
Wb tayfasını çok mu küçümsedim yok, daha da gömerdim de wb'ye saygımdan fazla ileri gitmedim.