Zoro vs Pica nasıl berabere ya. Elbet keser geçerdi.Luffy ve tayfası mı?
Bakalım,
Brook Nami Chopper vs Jora = Jora
Sanji vs Vergo / Dof = Vergo / Dof
Robin Usopp vs Trebol Sugar = Trebol Sugar
Franky vs Senor pink Machvise = Berabere
Zoro vs Monet = Zoro
Zoro vs Pica = Berabere
Luffy vs Doflamingo = Doflamingo defalarca kazandı zaten.
Geriye bir bu kadar daha Dof family üyesi kalıyor. Diamante, baby 5, buffalo, violet, lao g, dellinger, gladius falan kenarda bekliyor.
Velhasıl Mugiwara boy ve tayfası yardımsız sittin sene alamaz Donkişot ailesini ki CC yok bu saydıklarımın içinde.
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu hesabı olmuş seninki. elbetle, öyle mi olurla, tamamlanmadıyla falan yürümez bu iş.Zoro vs Pica nasıl berabere ya. Elbet keser geçerdi.
Franky nasıl berabere adamlık yapıp sadece yumrukla dövüştü. Makineleri kullansa berabere mi kalır?
Sanji vs Vergo tamamlanmadı ki?
:/
İlk 2 vs hariç kafana göre yorumluyorsun.Luffy ve tayfası mı?
Bakalım,
Brook Nami Chopper vs Jora = Jora
Sanji vs Vergo / Dof = Vergo / Dof
Robin Usopp vs Trebol Sugar = Trebol Sugar
Franky vs Senor pink Machvise = Berabere
Zoro vs Monet = Zoro
Zoro vs Pica = Berabere
Luffy vs Doflamingo = Doflamingo defalarca kazandı zaten.
Geriye bir bu kadar daha Dof family üyesi kalıyor. Diamante, baby 5, buffalo, violet, lao g, dellinger, gladius falan kenarda bekliyor.
Velhasıl Mugiwara boy ve tayfası yardımsız sittin sene alamaz Donkişot ailesini ki CC yok bu saydıklarımın içinde.
Bir fana laf anlatmak kadar saçma bir şey yok bunun gibiler yüzünden Dof'dan soğudum oda böyle fanları olacağını bilse Dofu yaratmazdı.Zoro vs Pica nasıl berabere ya. Elbet keser geçerdi.
Tam olarak neresi olduğunu da yazsaydın bari, görürdük en azından.İlk 2 vs hariç kafana göre yorumluyorsun.
Bana mangadan kanıtla gel. Berabere dedin ya.Tam olarak neresi olduğunu da yazsaydın bari, görürdük en azından.
Misal Robin Usopp vs Trebol Sugar = Trebol Sugar neresi yanlış ? Robin oyuncak oldu Usopp pert haldeydi, ki bir ton yardım aldılar cücelerden falan, neymiş acı biber yemiş Usopp he canım ok.
Aceleye geldi benceMarineford bütün serinin içine etti gerçekten. Dof tayfası nereye Wb korsanları nereye ya.
Artık Acele mi yaptı ne yaptıysa güç dengesizliğinin dibine vurdu herif ne haki var ne silahlanma sıvadı resmen Marineford en büyüklerin savaşı nereye bu savaş nereye 3-4 bölümde bir gaz sahne yapıp geçiştirildi bana göre.Aceleye geldi bence