Kucağı çıkaranlar ona da kucak demeli diyorum.Yani Luffy'nin kini sen kabul ediyorsun!
Kucağı çıkaranlar ona da kucak demeli diyorum.Yani Luffy'nin kini sen kabul ediyorsun!
Birkaç sahneyle ilgili spo yemiştim.Ondan bahsediyorsan,dediğin gibi kucak varsa Zoro'ya da laf söylerim merak etme.Kucak diyorsan, King vs Zoro'yu hızlıca okuman lazım.
Buggy mi dağıtıyor imparatorluk unvanını?Ben de Croco'nun yerinde olsam, imparator gücünde adamın bu unvanı istememesine şaşırırdım. O seviyelere uzak olduğu için anlayamaz kendisi.
Buggy mi dağıtıyor imparatorluk unvanını?
Tabiki etmiyorum. Luffy Dof'u kimsesiz bir adada yer.Birkaç sahneyle ilgili spo yemiştim.Ondan bahsediyorsan,dediğin gibi kucak varsa Zoro'ya da laf söylerim merak etme.
Yukarıda da dendiği gibi kucağı kabul ediyor musun ?
Amirallere doğru düzgün hasar bile veremez. Ödül artınca hiçbir şey değişmiyor.Mingo, CrossGuild'e dahil olması durumunda net olarak 2. adam olur ve 2 Milyar üzerinde bir ödülle karşımıza çıkar. Bu da onu amiral ligine taşımaya fazlasıyla yeter ancak öyle bi Akainu falan beklemek gibi hatalara düşmeyin.
E bana diyon kendin kabul etmiyorsun yine.:/ Benim gerçeklerle problemim yok ama sende var bak bu.Mangada kucak alenen çizilmiş bir şey halbuki.Tabiki etmiyorum. Luffy Dof'u kimsesiz bir adada yer.
Belki de amiral ligini fazla genişletiyorum bilmiyorum. Sağ kol ve amiral arasına koyabiliriz aslında. Doğrusu ne Mingo ne de Croco amiral ağırlığı veremiyor. Ben bunları amiral lginin zayıf üyeleri olarak niteliyorum ama emin değilim, sağ kol amiral arası daha makul olabilir.Amirallere doğru düzgün hasar bile veremez. Ödül artınca hiçbir şey değişmiyor.
Akainu vs Aokiji'nin günler sürmesi amiraller arasında uçurum olmadığının kanıtı. Hepsi çok güçlü. Gömdüğümüz Aramaki bile gider ayak 2 tane kını teklemişti. Yaralı King ve Queen kıyafetine çizik atmaktan öteye gidemedi. Bana göre sağ kol bile çok ama beklentin yüksekse ona bir şey diyemem bak.Belki de amiral ligini fazla genişletiyorum bilmiyorum. Sağ kol ve amiral arasına koyabiliriz aslında. Doğrusu ne Mingo ne de Croco amiral ağırlığı veremiyor. Ben bunları amiral lginin zayıf üyeleri olarak niteliyorum ama emin değilim, sağ kol amiral arası daha makul olabilir.