One Piece'i bulunca değilde, yeni dünyanın son adası olan Raftele ulaşmak mesele, oraya kadar gidebilen adamın gücü bellidir, yada Sanji'nin hedefi hep küçümsenir, All Blue'yu bulmak içinde belli bir güçte olmak gerekir. One Piece denen olay zaten Roger'ın kendi oluşturduğu hazineler olarak geçiyor, yani Wb'nin hazine peşinde olmadığınıda biliyoruz, ne yapsın Op'i adam ? Raftelin yerininde meraklısı değil Roger ona sorunca istemediğini söyledi. Neyse konu o değil dağıtmayalım konuyu.one piece 'yı bulunca insanın gücü mü artıyor? ne yani wb durduğu yerde dursa, yer yarılsa içine girse one piece bulsa KK olsa gücü mü artacak? yonkounun üstü kk dır lafı tam bir saçmalık şuan ki çağda.Wb şuan zaten dünyanın en güçlüsüydü. EE? ondan başka korsanlar kralı olacak adammı vardı? yada diyelimki shanks gitti buldu one piecei ee ne oldu wb'den güçlü mü olacak yani? sadece one piece bulan korsan olacak belki korsanlar kralı denecek kendisine ama wb'deb güçlü gene olamayacaktı. dolayısı ile korsanlar kralı yonkou üstüdür diye bir şey . o sadece roger döneminde geçerli birşeydi. Ki bence o zaman yonkou diye birşey de yoktu. O zaman shiki de mi yonkou idi?
Garp ne diyor aynı anda 4'üne karşı denizciler ve shichibukailar savaşıyormu diyor ?Garp söylemiş takan kim Garp ne bilir bu işleri Luffye denizciler ve shichiler tek yonkou için varlar dememiş Lufyy anlar zaten 4 'ünü kastetmediğini.
Ben mi yanlış anladım, bu dört güce karşı koymak için denizciler korsanlardan yardım alarak shichibukailarla beraber çalışıyor diyor, ayrı ayrı adamlarla karşı koymak için adamlar birlik yapıyor.
4 yonko = denizci+shichi şeklinde bir denklemden bahsetmiyor.
Zaten böyle bir şey mümkün değil 4 yonkonun beraber savaşması.