Yok canım abartmaGerçekten güzel bir fikir... Yani şöyle bir şey olabilir; bütün yol gösteren kitabeleri bulup işaret ettikleri noktaya gittiğin zaman bile Raftel'i bulamıyor olabilirsin. O noktadan sonra Raftel'i bulabilmen için "her şeyin sesini duyman" gerekiyor olabilir? Valla çok parlak fikir.
Hocam E. Oda bunu duysa; eğer böyle düşünmemişse bile senin dediğin gibi yapmaya karar verir.
Not: Tabii ki bu yeteneğin özünün ne olduğu; nereden geldiğini falan da öğrenmek gerek. Sanırım Zou denen fil'in istediği tek seferlik emir mevzusundan falan çok şey öğreneceğiz.
Roger ve Luffy'de ortak olan en önemli özellik bu. Herkesin Luffy'yi beklemesinin sebebi de bu. Yoksa yol ponegliflerini ele geçirip Raftel'i 100 kere bulacak adamlar cirit atıyor seride. Raftel sadece bir başlangıç. Asıl olay ondan sonra başlıyor. Sonun başlangıcı...
Tüm yonkouları gördüğümüzde bu tablo daha net oturur kafanda. Yonkou tayfasını 5 tümen komutanı olarak kabul edersek (Wb üzerinden)İkna edersin belki beni dedim de edemedin. Ben senin gibi düşünmüyorum büyük savaş konusunda. Shanks bana göre Luffy'nin yanında olacaktır kesin. Shanks, Marco, Dragon, Luffy ve geri kalan alayını kafamda tarttığımda 4 yonkou ediyor rahatlıkla, o yüzden hükümetten beklentim büyük.
Hyakuju no Kaido
- Jack
- Bay X
- Bayan X (özellikle Kaido'nun bayan bir komutana sahip olduğunu düşünüyorum)
+ Iki tane daha sağlam adam.
Akagami no Shanks
- Beckmann
- Yasopp
- Roo
+ İki tane daha sağlam adam.
Marshall D. Teach
- Shiryuu
- X
- X
+ İki sağlam adam
Charlotte Linlin
- Katakuri
- Smoothie
- Kraker
4. Komutan ve henüz ortaya çıkan 3. Oğul, 4. Oğul gibi sağlam görünen adamlar.
Ilk olarak yonkou kaptanlarının yerini kim tutacak ? Kaido, Teach, Mama.... ?
Sağ kolların yerini kim tutacak ? Shiryuu, Beckmann, Katakuri ?
Diğer komutanların yerini kim tutacak ?
Yani nereden baksan 4 yonkounun 20 tane sağlam adamı ve bir de kendileri var. Raftel mevzusunun son savaştan önce mi sonra mı olacağı belli değil. Diyelim ki son savaştan sonra.. Bu aşamada bizim tayfada Luffy-Zoro yonkou,
Sanji amiral
Jinbe amiral (fazla fazla hesaplıyorum)
Desek bile yukarıda saydığım isimlerin yerini kedi maması olmuş Law mı dolduracak, Kaido'yu görünce cin çarpmışa dönen Apoo-Hawkins mi dolduracak, yerden bacak Bege mi dolduracak, Luffy senpai çılgını Barzo mu dolduracak ? Orlumbus mu, Abdullah mı, Süleyman mı Bu adamların yerini dolduracak çap ve kalitede adamlar bizde yok. Bir Katakuri kolay mı yetişiyor @Shakky ? Şu an görmediğimiz için yonkou ve sağ kollarının, diğer adamlarının yerini dolduramıyoruz. Ama şimdi değilse bile Kaido ve yıkımcılarını, Shanks ve arkadaşlarını, bir Shiryuu'yu görünce, bu adamların ne kadar ağır toplar olduğunu görünce fikrin değişecektir diye düşünüyorum