Abi adamların meyvesi logia sende biliyorsunki haki ve kairoseki olmadan marco'ya zarar vermenin hiçbir yolu yok.Shanks'ın elinden kılıcı alalım bir de logia meyvesi yedirelim o bile marco'ya hiçbirşey yapamaz bence.O gördüğün Wb tam potansiyel miydi peki ?
Koca bir kılıç yemiş, kalbi tekleyerek dövüşen adam, bence Shanks o halde ki Wb'yi yenerdi.
Wb dünyanın en güçlüsü olarak dövüştüğünü düşünmüyorum marineford'da, zaten öyle olsaydı işler farklı olurdu, Oda'nın kurgusuna göre kazanacak taraf belliydi.
Yonko adamları vs Amirale gelince ;
Garp ve Sengoku'nun Bb'ye ve Marco'ya nasıl zarar verdiğini gördük,
3 amiral madem yonko ayarı, 3 Amiralin o saydığım isimlere bu şekilde zarar verebildiklerini görüp, işittin mi ?
Bb'nin peşinden hiç yara almayan kizaru gitmedi,wb'nin yerin dibine gömdüğü kişi akainu gitti.Bu bile akainu'nun bb'den korkmadığını ve onunla savaşmaya niyetli olduğunu gösterir.
EDİT;WB'yi zaten savaştaki halini göz önüne alarak dünya'nın en güçlüsü demedim.Normal şartlarda 4 yonkou'nun birbirlerine denk olmadığını söyledim.Wb'nin savaştaki hali akainu'ya denkti ya da değildi.Wb'nin tam güç dövüştüğünü bende düşünmüyorum orada.Eğer akainu'ya vurmaya devam etseydi ortada akainu diye birşey kalmazdı.Zaten tam güçte olan bir wb ile akainu'yu asla karşılaştırmam.