Clara'yi gereksiz yere onplana cikarmasalardi da Capaldi'den daha cok verim alabilseydik keske.İkimiz farklı şeylerden bahsediyormuşuz.Neyse, bu dediğine şimdi katılabilirim işte.
![]()
Clara'yi gereksiz yere onplana cikarmasalardi da Capaldi'den daha cok verim alabilseydik keske.İkimiz farklı şeylerden bahsediyormuşuz.Neyse, bu dediğine şimdi katılabilirim işte.
![]()
Ben de ondan bahsettim işte.Clara'yi gereksiz yere onplana cikarmasalardi da Capaldi'den daha cok verim alabilseydik keske.
Iste ondan bahsettigini herkes anlamaz diye yorum olarak ifade ettimBen de ondan bahsettim işte.![]()
Peki, teşekkürler.Iste ondan bahsettigini herkes anlamaz diye yorum olarak ifade ettim![]()
#iyibilgi5 yıl mevzusu şey. Moffat 2020'ye kadar kesin devam edecek hatta 2025 bile olabilir dedi. Yani 5 yıl devam edip sonra bitireceğiz tarzı bir şey yok
Hacı senin şu, iki sezondur dizinin konusu yok demene son iki bölümle birlikte ben de artık katılıyorum. Adamların ne yaptığına dair bir fikrim yok. Final bölümlerinde bakalım ne gösterecekler de bizi haksız çıkaracaklar.5 yıl mevzusu şey. Moffat 2020'ye kadar kesin devam edecek hatta 2025 bile olabilir dedi. Yani 5 yıl devam edip sonra bitireceğiz tarzı bir şey yok
Matt'in son sezonu da final bölümü dışında boştu, 3 sezon diyelim yaniHacı senin şu, iki sezondur dizinin konusu yok demene son iki bölümle birlikte ben de artık katılıyorum. Adamların ne yaptığına dair bir fikrim yok. Final bölümlerinde bakalım ne gösterecekler de bizi haksız çıkaracaklar.
Ayrıca bu açıklama demektir ki Moffat laneti en az 5 sene daha devam edecek.![]()
Bunlar hep Clara işte.Matt'in son sezonu da final bölümü dışında boştu, 3 sezon diyelim yani![]()
Kurtulduk ama sezon finalinde gözükecekmiş. Flashback tarzı bir şey olur inşallah :S :SBunlar hep Clara işte.![]()