Yanmış diye bir şey duymuştum o da mı doğru?Maalesef doğru.
Bir ara bir yerden Doctor Who kasetleri mi ne çıkmıştı. Şansa bulmuşlardı.
Yanmış diye bir şey duymuştum o da mı doğru?Maalesef doğru.
Yazık...Ben bir ara tüm sezonların BBC'de dahi bulunmadığını duymuştum, sanırım trolldür
Ama durumun ciddiyetini anlatacak türden bir abartma da olabilir![]()
Şunu görünce içimde kopan fırtınaları anlatamam, bir de hüzünlendim tabi.Şunu da koymadan geçmeyelim.
![]()
Ciddi olamazsınız yav, arşiv denen bir şey var sonuçta.Maalesef doğru.
O konuyu tam hatırlamıyorum ama BBC de bile olmadığı konusunda adım gibi eminim.Yanmış diye bir şey duymuştum o da mı doğru?
Bir ara bir yerden Doctor Who kasetleri mi ne çıkmıştı. Şansa bulmuşlardı.
Baya sağlamdı ya, sezonun en etkileyici sahnelerindenŞunu görünce içimde kopan fırtınaları anlatamam, bir de hüzünlendim tabi.Ama tüm bu duyguseli o gereksizin resmini görmemle yerle yeksan oldu, irkilip kendime geldim.
![]()
Eminlik nereden geliyor?O konuyu tam hatırlamıyorum ama BBC de bile olmadığı konusunda adım gibi eminim.
Sezonun en etkileyici sahnesi. Doctor'un repliğiyle birlikte aklımda yer eden sayılı sahnelerden birisi.Baya sağlamdı ya, sezonun en etkileyici sahnelerinden![]()
Aciklama yapmışlardı o konu hakkinda ama simdi nerden bulucam onu.Baya sağlamdı ya, sezonun en etkileyici sahnelerinden
Eminlik nereden geliyor?Merak ettiğimden soruyorum
![]()
Capaldi çok sağlam yaSezonun en etkileyici sahnesi. Doctor'un repliğiyle birlikte aklımda yer eden sayılı sahnelerden birisi.
Ben de şimdi 104 bölümün eksik olduğuna dair bir şey gördüm.Aciklama yapmışlardı o konu hakkinda ama simdi nerden bulucam onu.![]()
Bu kadar pasifize edilmemiş olsa, bu dediğine katılabilirdim.Capaldi çok sağlam ya![]()
Adamın kendisi saglam, bolumlerin tirtligindan onu suclu tutmayalimBu kadar pasifize edilmemiş olsa, bu dediğine katılabilirdim.![]()
İkimiz farklı şeylerden bahsediyormuşuz.Adamın kendisi saglam, bolumlerin tirtligindan onu suclu tutmayalim![]()