Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Sanırım Bölüm The Day of The Doctor [ 50. Yıl Özel ] Bölümüne bağlanacak
Ya Doctor savaşın öncesine geldi [ Kubbe sağlam ] yada savaştan çook sonrasına [ Kubbeyi yeniden yapmışlar ]

Umarım Capaldi 1 sezon daha gider ve Klara felan hayata dönmez :flaugh:

what the ...? bölüm güzel mi değil mi yorum yok ama bir süredir ilk defa doctor who bölümü izlediğimi hissettim:respect:

@Tian
The Day of The Doctor'ın son sahnelerinde Doctor şöyle diyor;
Yeni bir rotam var. Benim yolculuğum da seninkiyle aynı, herkesinkiyle aynı.Çok uzun yıllar sürdü, pek çok ömür geçirdim, ancak sonunda nereye gittiğimi biliyorum. Her zaman gittiğim yeri biliyorum. Eve... uzun yoldan.
Dokuzuncu sezonun 11. bölümünde ise Doctor, şöyle bir şey söylüyor,
Sana kim olduğumu sorarlarsa, dolaşa dolaşa geldiğimi söyle.
burada kilit nokta, "the long way 'round"
Ki Capaldi, bölümün içinde de uzun yola dair bir şeyler söylüyor.

Capaldi, 12. bölümde keder, romantizm ve trajedi olacağını söylemiş.
Ohila ve Karn'daki Sisterhood'un geri döndüğünü, Doctor'un Ohila'yı anne figürü olarak gördüğünü söylemiş.
Yönetmen Rachel Talalay, Moffat'ın seri boyunca önemli olduğu aklımın ucundan dahi geçmeyen bir çok şeyi serpiştirdiğini söylemiş.
Clara' birnevi Doktor olarak ayrılacakmış. -sanırım-
Moffat'a göre, Doctor, Galiffrey'i bulunca bir kez daha kaçarmış. Clara ile Dünya'nın aynı şekilde görüyormuş. Clara, ev hissiyatını kaybetmiş.
Doctor Who Magazine, Moffat'ın mitolojide bir şeyi değiştirdiğini ve bunu yaparken oldukça gerildiğine dair bir şeyler çıtlatmış.

Son bölümde Zaman Lordları, Dalekler, Ağlak Melekler ve Cybermen'ler olacakmış.
Clara'nın oynadığı son bölümmüş.

Genel olarak böyle bir şeyler :(

@amaneden long way olayını anladım da, 10 ile 11 in bakışmalarına anlam veremedim. :( Sen de orayı koymuşsun.
Sisterhood of Karn, Ohila'da bunların başı. Anne figürü?.. :confused:
Şimdi Clara, ikinci Donna mı olacak yani, ne oluyor?
Doctor, ne diye kaçsın? Madem kaçacak, niye buluyor? Niye arıyor? Deli mi lan bu herif. Evet deli. :ehe:
Mitoloji ne alaka? :S

Genel olarak kafa karıştırıcı açılamalar. Tam olarak doğru dürüst bir şey yok. :(

Bir de bölümde 2 milyar yıl geçiyor, o geçen yıllar uyku hali gibi mi yoksa gerçekten de o kadar zaman mı harcadı Doctor, en sonuncusunda sıfırlanıp 2 milyar yıl geçince oradan çıkıyordu.
Sonra, Doctor'un itiraf kasetini kim nasıl çalıştırabildi?
En sonunda ki gezegen bildiğimiz bir gezegen miydi? Bana Skaro gibi geldi.

Ama her şeyden önce, uzun zamandan sonra ilk defa DW izlemişim gibi hissettirdi, olay kurgusu efsaneydi.

@amaneden long way olayını anladım da, 10 ile 11 in bakışmalarına anlam veremedim. :( Sen de orayı koymuşsun.
Sisterhood of Karn, Ohila'da bunların başı. Anne figürü?.. :confused:
Şimdi Clara, ikinci Donna mı olacak yani, ne oluyor?
Doctor, ne diye kaçsın? Madem kaçacak, niye buluyor? Madem kaçacak niye arıyor? Deli mi lan bu herif. Evet deli. :ehe:
Mitoloji ne alaka? :S

Genel olarak kafa karıştırıcı açılamalar. Tam olarak doğru dürüst bir şey yok. :(

Bir de bölümde 2 milyar yıl geçiyor, o geçen yıllar uyku hali gibi mi yoksa gerçekten de o kadar zaman mı harcadı Doctor, en sonuncusunda sıfırlanıp 2 milyar yıl geçince oradan çıkıyordu.
Sonra, Doctor'un itiraf kasetini kim nasıl çalıştırabildi?
En sonunda ki gezegen bildiğimiz bir gezegen miydi? Bana Skaro gibi geldi.

Ama her şeyden önce, uzun zamandan sonra ilk defa DW izlemişim gibi hissettirdi, olay kurgusu efsaneydi.
Hay senin :(
Hoşuma gittiği için attım o bakışmayı.
Clara'nın olayını haftaya görürürüz :(
Doctor, Galiffrey'den bir kere kaçtı ya hani. Kaldı ki Doktor burayı bilerek bulmadı. Birileri onu buraya çekti.
Mitoloji derken, Doctor Who'nun geçmişinde olan bir şeyleri değiştirecek olabilir bilemiyorum.
Evet baya kafa karıştırıcı açıklamalar
Hayır, Doktor'un her bir hücresi hafızaya alınmış. Doktor her öldüğünde o hafızaya alınmış olan Doktor yeniden dünyaya geliyor. Yani muhtemelen o sistematik bir hapishane-bu ne demek lan- gerçek dünya da o kadar zaman geçmemiştir yani.
Doctor'un kasetini, bir sonraki bölümde Ashildr'in konuşmasında göreceğiz muhtemelen.
Galiffrey işte gezegen? :(

Hay senin :(
Hoşuma gittiği için attım o bakışmayı.
Clara'nın olayını haftaya görürürüz :(
Doctor, Galiffrey'den bir kere kaçtı ya hani. Kaldı ki Doktor burayı bilerek bulmadı. Birileri onu buraya çekti.
Mitoloji derken, Doctor Who'nun geçmişinde olan bir şeyleri değiştirecek olabilir bilemiyorum.
Evet baya kafa karıştırıcı açıklamalar
Hayır, Doktor'un her bir hücresi hafızaya alınmış. Doktor her öldüğünde o hafızaya alınmış olan Doktor yeniden dünyaya geliyor. Yani muhtemelen o sistematik bir hapishane-bu ne demek lan- gerçek dünya da o kadar zaman geçmemiştir yani.
Doctor'un kasetini, bir sonraki bölümde Ashildr'in konuşmasında göreceğiz muhtemelen.
Galiffrey işte gezegen? :(
:üzgünüm:
Hem ne bilim ben senin onu o niyetle attığını?.. Lütfen yani. :(
Mümkünse Clara'yı görmeyelim ya. Böyle çok daha güzel.
Doctor'un geçmişi zaten belli değil, istediğini değiştirsin kim ne diyecek sanki. Klasik sezonda da belli başlı kritik noktalar vardır, eğer onları işin içine karıştırmazsa bir şeycik olmaz.
Ne bileyim, adam sayıyor ya, şu kadar zaman geçti şu kadar yıl buradayım... Ama ben öyle olmasını isterdim, 2 milyar yaşında Doctor. :D (sistematik hapishane :good: )
2. Kezban Ashildr'yi görmek istemem. Pls... :(

Aynen Gallifrey imiş. Bunda da batırdık. :fool:

:üzgünüm:
Hem ne bilim ben senin onu o niyetle attığını?.. Lütfen yani. :(
Mümkünse Clara'yı görmeyelim ya. Böyle çok daha güzel.
Doctor'un geçmişi zaten belli değil, istediğini değiştirsin kim ne diyecek sanki. Klasik sezonda da belli başlı kritik noktalar vardır, eğer onları işin içine karıştırmazsa bir şeycik olmaz.
Ne bileyim, adam sayıyor ya, şu kadar zaman geçti şu kadar yıl buradayım... Ama ben öyle olmasını isterdim, 2 milyar yaşında Doctor. :D (sistematik hapishane :good: )
2. Kezban Ashildr'yi görmek istemem. Pls... :(

Aynen Gallifrey imiş. Bunda da batırdık. :fool:
Senin kafa çok dağılmış git toparla gel :(

Ekşiden aldım.

9x11'deki "I'm in 12" muhabbetinin bir önceki doktordaki gösterimi. İkisi de en büyük korkularıyla bu şekilde yüzleşiyor.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık