Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Tavsiye

14 sayfa yazılmış olan mesajı tabiki okumadım ama komedi dizisi isteyenlere Seinfeld, The Office (amerikan yapımı olanı) ve its allways sunny in filedelfiyayı şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü bugün attığım Batman mesajlarından sonra bu sitenin daha çok how i met your mother tarzı diziler izlediği hissine kapıldım.
Teşekkürler,İts allways sunny in filedelfiya buna bir bakayım ben diğer söylediklerini izledim.
Bu arada games of thrones tarzı fantastik,tarihi bir dizi arıyorum varmı önerebilceğiniz bir şeyler.

Teşekkürler,İts allways sunny in filedelfiya buna bir bakayım ben diğer söylediklerini izledim.
Bu arada games of thrones tarzı fantastik,tarihi bir dizi arıyorum varmı önerebilceğiniz bir şeyler.

Its always sunny in philedelpia sıkabilir bir süre sonra. Şahsen o tarz dizi çok olduğu için ben izlemedim. Hoşuma gitmedi. Ama bazı bölümleri çok komik.

Black sails deneyebilirsin. Korsanlarla ilgili. 5 bölüm izledim güzeldi. Ve tabii ki Vikings.

Its always sunny in philedelpia sıkabilir bir süre sonra. Şahsen o tarz dizi çok olduğu için ben izlemedim. Hoşuma gitmedi. Ama bazı bölümleri çok komik.

Black sails deneyebilirsin. Korsanlarla ilgili. 5 bölüm izledim güzeldi. Ve tabii ki Vikings.
Teşekkürler vikings bir bakayım black sails 2 sezon filan olsun öyle izlerim.

Konu olarak vampirleri ya da kurtadamları konu alan bildiğiniz diziler var mı? Mümkünse vampirleri Van Hellsing gibi ve kurtadamları Underworld filmlerindeki gibi olursa sevinirim. Alacakaranlık'taki gibi dandik ve sevimli olmasın :D

Fantastik olarak Once Upon a Time, misfits ,super natural,da vinci demons
Vikinglerin tarihini anlatan Vikings de iyidir tarihi olduğu için düşük bütceli ama iyidir.
Turn yeni çekilen bir dizi ve güzele benziyor.
Komedi olarakda elini sallasan ellisi vardır Bigbang friends office modern family The Sopranos the officesay say bitmez. Biraz aşırı olan Shameless
Korsan filmi Black Sails ilk sezonu gayet başarılıydı. Ak deniz civarındaki korsan olayları anlatılıyor. Korsanların bir adayı alma çabası
Western türü Deadwood, Hell On whells,Boardwal empire
Polisiye The wire ,sherlock,Fringe ,True Dedektive,Justified
Avukat düntasını ele alan Suits ,
Kadınların Hapishane hayatı Orange Is the New Black
Çete hayatı Son Of Anarchy
Prison break, Breaking bad ,Dexter, Game of thrones ,the Walking dead ,Teen wolf, Spartacus gibi herkesin bildiği dizileri saymaya gerek yok zaten.
Bu arada Person of interest güzel ama hep aynı döngü tekrarlandığı için kısır döngüye girmiş durumda bir yerden sonra sıkıyor

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümü yayımlanan Fargo gerçekten de büyük bir potansiyele sahip. Herkesin sevmeyebileceği bir tarzda olsa da konu ilerleyişinin çok hızlı olması sebebiyle kimseyi sıkmayacağını düşünüyorum. Billy Bob Thornton, Martin Freeman ve Colin Hanks gibi isimlerin de içinde bulunduğu kuvvetli bir kadrosu var. Bazı bölümlerinin senaryosu, aynı ismi taşıyan efsane filmin yaratıcıları Coen kardeşler tarafından hazırlanmış, pek araştırmadım ama eminim ki her aşamasında parmakları vardır. Yönetmen de Coen kardeşlerin tarzını güzelce tutturmuş, bu da ayriyeten sevindirici bir durum.
Edit: İlk bölümde filme pek çok göndermenin yer aldığını da ekleyeyim.

Goodwill

Lost'u çok sevmiştim benzeri türde bir dizi ya da gülmekten karın ağrıtacak ince esprili diziler var mıdır?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık