Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Tavsiye

kao.one

Almost Human çok güzel şekilde başlayan bir dizi.Orjinal ve yaratıcı bir kurguya dayalı olması bunun en önemli nedeni.J.J.Abrams gene yeteneğini döktürmüş desek yeridir.Üstüne birde oyuncuların performansı eklenince ortaya harika bir yapım çıkmış.

Sleepy Hollow pilot bölümü hoşuma gitmişti ama sonraki bölümlerde senaryonun saçmalaması ve oyuncuların kötü performansı yüzünden izleme listemden ayıklanmış bir seriden ibaret.En son gördüğümde reyting oranları epey düşmüş vaziyetteydi.Bu şekilde giderse 2.sezonunu göremeyen diziler kervanına katılması kaçınılmaz bir durum.

The Tomorrow People henüz izleyebilme fırsatı yakalayamadım.İlk sezon bitiminde arkadaşlardan izlemeye yönelik tavsiye alırsam başlamayı düşünüyorum.Şu anki şartlarda pek fazla dizi izleyebilme imkanım yok.:D
Almost Human ın son bölümü baya iyi di

Roronoa Zoro

Rap sever arkadaşlara "Youngers" öneririm ...
8 Bölüm. Tam bir bilgim yok ama 2. Sezonu cıkacak diye biliyorum...

xCrowLey ayrıca The Originals'ta konunun tekrarladığıyla ilgili yorumuna katılmıyorum.Bunu yeni başlayan bir seri için söylemen çok garip çünkü henüz senaryo olarak ilk sezon konusu canlılığını koruyor ve konu şu anki haliyle zirve yapmış durumda.Üstelik adamların elinde öyle geniş olanaklar var ki ilk sezon senaryosunu 25 bölüm yaparlarsa bile sırıtmayacağını garanti edebilirim.
Vampire Diaries'ı izlemediğin için böyle söylüyorsun. ^^

Homeland veya House of cards serilerini izleyenleriniz var mı? Hangisini tavsiye edersiniz yada bu diziler sizce nasıl?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık