Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

the underground railroad

beğenmedim. ilk yarısı aslında fena değildi ama ondan sonra kağnı gibi ilerledi dizi. yavaş dram dizileri sevmiyorum değil ama bu dizi işi iyice abartmış. üst düzey sinematografi dışında beğendiğim bir yanı yok.

the underground railroad

beğenmedim. ilk yarısı aslında fena değildi ama ondan sonra kağnı gibi ilerledi dizi. yavaş dram dizileri sevmiyorum değil ama bu dizi işi iyice abartmış. üst düzey sinematografi dışında beğendiğim bir yanı yok.
Geçen övmüyor muydun sana güvenip listeme eklemiştim :artiz:

Kore yapımı Death's Game'i izliyorum. Beni hem feci eğlendiriyor hem feci sarsıyor dizi. Tavsiye ederim. Bizim tüm dizi camiası kafa kafaya verse şu kalitede bir yapım çıkartamazlar.
Orjinalinin Manhwa olduğunu gördüm. Normalde live action'lar iğrenç olur ama bilemiyorum.

Bu arada, Türk dizi camiasını çok hafife alıyorsun :oleyo2: :p

Son düzenleme:
Orjinalinin Manhwa olduğunu gördüm. Normalde live action'lar iğrenç olur ama bilemiyorum.

Bu arada, Türk dizi camiasını çok hafife alıyorsun :oleyo2: :p
Webtoon'a baktım biraz çok üstünkörü duruyor. İyi bir fikri çok sağlam bir diziye çevirmişler diyebiliriz.

mini diziler ya da 2 sezonlu diziler >>>>>> uzun sezonlu diziler.

kısa sürmüş diziler bir daha bir daha izlenebiliyor ama uzun sezonlu diziler bi kere izledin mi yetiyor .. ya da ben çok unutkanım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık