Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

bu tarz parodi yapımlarından american vandal sezon 1 i aşacak bir şey olduğunu sanmıyorum . the curse ama bu kategoriye girmez çünkü reality show kısmı dizinin yalnızca bir katmanı.
Life’s too Short seversin o zaman. Liam Neeson, Johnny Depp, Steve Carell, Helena Bonham Carter, Sting, Val Kilmer gibi isimler de birer bölüm konuk oluyorlar.

Aynı zamanda ders verici nitelikte bir dizi. Ben de tavsiye ederim.
Dizide ne ararsan var ve hiçbiri yapay hissettirmiyor.

Onu da izledim geçenlerde senden görmüştüm sanırım. Fena değildi izletti kendini. Webtoonlardan mı aparıyorlar bilmiyorum ama çok ilgi çekici işler peşinde Kore camiası
Ayrı ayrı teşekkürler.Koreliler zaten anime yapmasın beceremiyorlar dizi filmden devam etsinler.

Dizide ne ararsan var ve hiçbiri yapay hissettirmiyor.

Onu da izledim geçenlerde senden görmüştüm sanırım. Fena değildi izletti kendini. Webtoonlardan mı aparıyorlar bilmiyorum ama çok ilgi çekici işler peşinde Kore camiası
Deaths Game'de webtoon. Webtoondan yaptıkları dizinin farklı bir havası hep oluyor, belli ediyor kendisini. :D

Ayrı ayrı teşekkürler.Koreliler zaten anime yapmasın beceremiyorlar dizi filmden devam etsinler.
Rica ederim. Ne kadar etkili olur bilemem ama aklından intiharı geçiren her insanın izlemesi gerekir. Suratına vurur gibi çarpıcı etki veriyor bu konuda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık