Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Dexter 4. sezonun ortalarındayım salacağım galiba saçmalamaya başladı her sezon sonu ''çok fazla duygusallaşıyorum fırsatım varken öldürmeliydim'' ya da ''kimseyle yakınlık kurmayayım'' diyor sonraki sezon yine aynı hata kesin bu sezon da sevdiği birisi ölür yine aynı hataya düşmeyeceğim diyip aynı hataya düşer. Bu sezonun seri katili 2 çocuklu anneleri öldürüyor kesin Rita'yı öldürürler kadın kocasıyla iyi anlaşırken birden bire karşı komşusuyla flörtleşmeye başladı kesin ölünce üzülmeyelim diye yapıyorlar.
Aman @artyomdh görmesin bu yorumu hastasıydı sanırım o dizinin.

Dexter 4. sezonun ortalarındayım salacağım galiba saçmalamaya başladı her sezon sonu ''çok fazla duygusallaşıyorum fırsatım varken öldürmeliydim'' ya da ''kimseyle yakınlık kurmayayım'' diyor sonraki sezon yine aynı hata kesin bu sezon da sevdiği birisi ölür yine aynı hataya düşmeyeceğim diyip aynı hataya düşer. Bu sezonun seri katili 2 çocuklu anneleri öldürüyor kesin Rita'yı öldürürler kadın kocasıyla iyi anlaşırken birden bire karşı komşusuyla flörtleşmeye başladı kesin ölünce üzülmeyelim diye yapıyorlar.
hiç düşünmeyin salın gitsin, her şey daha da kötüye gidiyor devam eden süreçte.

@Kuroashi no Sanji Secret Level izledim.

Warhammer kısmı güzel olmuş.

Yanlış anlamadıysam olay Space Marine 2 oyununun sonrasında geçiyor. Titus'un alnında dört altın çivi var. Zsahuj diye bir gezegendeki Tzeentch'i öldürmeye gidiyorlar. Bu görev için dört tane Apothecary fazla bu arada, sadece Titus ya da yanında bir kişi daha olsa yeterdi.

Ana hikayeye bağlı güzel bir bölüm yapmışlar, beğendim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık