Bavs Dün 05:02 da #8,281 Smoker dedi ki: Kidding çok sağlam dizidir. Buna benzer bir de The Big C var. Onu da öneririm. Genişletmek için tıkla ... ben de sana önereyim bi tane. Mrs. davis. izlediğin en çılgın şeylerden biri olacaktır.
Smoker dedi ki: Kidding çok sağlam dizidir. Buna benzer bir de The Big C var. Onu da öneririm. Genişletmek için tıkla ... ben de sana önereyim bi tane. Mrs. davis. izlediğin en çılgın şeylerden biri olacaktır.
Smoker Dün 07:56 da #8,282 Bavs dedi ki: ben de sana önereyim bi tane. Mrs. davis. izlediğin en çılgın şeylerden biri olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Listem kabarık şu anda, güncele bi yetişirsem izlerim.
Bavs dedi ki: ben de sana önereyim bi tane. Mrs. davis. izlediğin en çılgın şeylerden biri olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Listem kabarık şu anda, güncele bi yetişirsem izlerim.
Bavs Bugün 02:54 #8,283 the underground railroad beğenmedim. ilk yarısı aslında fena değildi ama ondan sonra kağnı gibi ilerledi dizi. yavaş dram dizileri sevmiyorum değil ama bu dizi işi iyice abartmış. üst düzey sinematografi dışında beğendiğim bir yanı yok.
the underground railroad beğenmedim. ilk yarısı aslında fena değildi ama ondan sonra kağnı gibi ilerledi dizi. yavaş dram dizileri sevmiyorum değil ama bu dizi işi iyice abartmış. üst düzey sinematografi dışında beğendiğim bir yanı yok.