Duydum onu da çok sağlam isimler varmış işin içinde. Vakitten bol ne var, izlenirBu hafta yoktu bu pazartesi var. Bu pazartesi Westworld diye bir dizi çıkıyor birde onu da kaçırma
Duydum onu da çok sağlam isimler varmış işin içinde. Vakitten bol ne var, izlenirBu hafta yoktu bu pazartesi var. Bu pazartesi Westworld diye bir dizi çıkıyor birde onu da kaçırma
O kadar ciddi bir dizi değil Lucifer. "Yüzümde tebessümle iki polisiye olay göreceğim arada kırmızı gözler, minik doğaüstü güçler, dini göndermeler falan da baharatı." düşüncesiyle izlenecek çerezlik bir dizi. Dc süperkahraman dizisi olarak bakmamak lazım.Lucifer'ın ilk sezonunu izledim. Ha şimdi gösterecek gerçek Lucifer'ı diye diye bitti sezon. İzlemeyeceğim daha da. İnsan bir doğaüstülük görmek istiyor, güçlerini falan kullansın istiyor.
http://www.imdb.com/title/tt0475784/Westworld iyi başladı. Balon çıkmaz bu dizi. İzleyiniz
Daha şimdiden teoriler havada uçuşuyor Pür dikkat izlemek lazımWestworld'un 2.bölümü neydi öyle. Efsane olucak bu dizi aha buraya yazıyorum.