Tamam sağol.İzliyorum zaten vakit geçirtiyor o açıdan sıkıntı yok ama benim beklentim biraz fazlaydı sanırım.5 sezon izle yeterli olur. 13 numara girince de biraz izlesen yeterli olur. 8 sezon izlemiş biri olarak çok da iyi değil diyebilirim.
Tamam sağol.İzliyorum zaten vakit geçirtiyor o açıdan sıkıntı yok ama benim beklentim biraz fazlaydı sanırım.5 sezon izle yeterli olur. 13 numara girince de biraz izlesen yeterli olur. 8 sezon izlemiş biri olarak çok da iyi değil diyebilirim.
Vakit geçirir ama bence akmaz. Başka şeyler araman da fayda var. Wkings izle tabi izlemediysen.Tamam sağol.İzliyorum zaten vakit geçirtiyor o açıdan sıkıntı yok ama benim beklentim biraz fazlaydı sanırım.
İzlediğim zaten 2 bölüm hepi topu bir günde. :/ House of Cards ve Shameless sonrası biraz yavan geldi sadece.Vakit geçirir ama bence akmaz. Başka şeyler araman da fayda var. Wkings izle tabi izlemediysen.
O zaman komedi izle, normal dizi sarmaz.İzlediğim zaten 2 bölüm hepi topu bir günde. :/ House of Cards ve Shameless sonrası biraz yavan geldi sadece.
Mert senin mesajı görünce açtım, sonuna kadar izledim valla. Ne güzel diziydi ya içine etti malum adam.İlk bölümün basitliğini ikinci bölüm epey kapatıyor. 1. ve 2. bölüm birbirlerinden o kadar uçuk derecede farklı ki inanamazsın.
-Destur Çekilir-
Yer yerinden oynayacak..