Van Helsing'in dizisi çıkmış. İzleyeyim dedim de allahım bu ne vasat oyunculuk. Hobi olarak mı yapıyorlar acaba? İlk defa bir diziyi 1. bölümden sildim. Gerçi 2. bölümü de çıktı ama izlenmez..
Benim bir arkadaşım izliyor. Ondan şey yaptığım kadarıyla bomboş bir dizi. Vakit kaybıPeki insanlara ne olmus dunyada ne olmus buna deginiyor mu? Komedisinin yaninda bir alt hikaye yok mu merak uyandirici? :/
İnsanlara ve dünyaya ne olduğuna değiniyor. Hikaye genel olarak günümüzde ve komedi yönünde gidiyor. 20dk zaten ve vakit kaybı bir dizi değil.Peki insanlara ne olmus dunyada ne olmus buna deginiyor mu? Komedisinin yaninda bir alt hikaye yok mu merak uyandirici? :/
Spoiler verir misin ne olduguna dair?İnsanlara ve dünyaya ne olduğuna değiniyor. Hikaye genel olarak günümüzde ve komedi yönünde gidiyor. 20dk zaten ve vakit kaybı bir dizi değil.
Herkes ölmüş, son. Virüs var virüs.Spoiler verir misin ne olduguna dair?
King kitaplarını hiç sevmem. Yüzde sekseni boş oluyor. Onlar da farkına varmış işte ne güzel.Kitapta çok fazla betimleme olduğu için can sıkıyordu ama dizisini ve filmini merakla bekliyorum. Bir de tek film nasıl 3 kitabı anlatacak ki? Tamam ilk kitapta pek olay olmuyordu 2.si de etrafındaki kişilere yer veriyordu ama 3 kitabı tek filmde anlatmak fazla olmuş sanki.
Evet aşırı betimleme var zaten. Bir de olaylar gereksiz ayrıntı dolu.King kitaplarını hiç sevmem. Yüzde sekseni boş oluyor. Onlar da farkına varmış işte ne güzel.
Ben seriyi 3 ya da 4. Kitapta bıraktım o yüzden.Evet aşırı betimleme var zaten. Bir de olaylar gereksiz ayrıntı dolu.
Ben de 4.kitapta bıraktım da devam etmeyi düşünüyorum ama.Ben seriyi 3 ya da 4. Kitapta bıraktım o yüzden.
ilk sezon değinilmemişti hatta o yüzden acaba 2. bir yaradılış hikayesi şeklinde mi yapacaklar felan dedim 1. sezon sonunda 4 tane insan vardıPeki insanlara ne olmus dunyada ne olmus buna deginiyor mu? Komedisinin yaninda bir alt hikaye yok mu merak uyandirici? :/
Harbi miVan Helsing'in dizisi çıkmış. İzleyeyim dedim de allahım bu ne vasat oyunculuk. Hobi olarak mı yapıyorlar acaba? İlk defa bir diziyi 1. bölümden sildim. Gerçi 2. bölümü de çıktı ama izlenmez..