Pizzayı tek seferde fırlatmış, tekrar çekim yapmamışlar. Alın bu bilgiyle ne yapıyorsanız yapın, kamera arkası detayı.Better call saul yeni sezonu geliyor. En son izlediğim sezonu biraz sıkıcı olmaya başlamıştı. Bakalım ne zaman final yapıyor.
Pizzayı tek seferde fırlatmış, tekrar çekim yapmamışlar. Alın bu bilgiyle ne yapıyorsanız yapın, kamera arkası detayı.Better call saul yeni sezonu geliyor. En son izlediğim sezonu biraz sıkıcı olmaya başlamıştı. Bakalım ne zaman final yapıyor.
Kötü mü ? Başlayacaktım emin olamadım.The Witcher dizisine ortalama demek için hiç dizi izlememiş olmak lazım.
Çok iyi detay. Hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım.Pizzayı tek seferde fırlatmış, tekrar çekim yapmamışlar. Alın bu bilgiyle ne yapıyorsanız yapın, kamera arkası detayı.
Heisenberg karakterini tasarlarken şu karakterden ilham almışlar.Pizzayı tek seferde fırlatmış, tekrar çekim yapmamışlar. Alın bu bilgiyle ne yapıyorsanız yapın, kamera arkası detayı.
Bu hangi çizgi film ? Casper gibi duruyor ?Heisenberg karakterini tasarlarken şu karakterden ilham almışlar.
Frosty the snowmanBu hangi çizgi film ? Casper gibi duruyor ?
Oyun ve kitaplardan alakasız şeyler izlemek istiyorsan başla.Kötü mü ? Başlayacaktım emin olamadım.
Çok yanılıyorsun.Witcher dizisi leş. Bakıp vakit kaybetmeyin.
Black Mirror'a başladım sonunda. İlk bölümünü izledim. İnsanların kolpalığını her bölüm bu kadar vurucu şekilde işliyorlarsa ben tamamım. Namının hakkını vereceği belli oldu.