Niye çöp mü oluyor devamıÇok yanılıyorsun.
Niye çöp mü oluyor devamıÇok yanılıyorsun.
Giderek kötüleşiyor. Aşırı kötü, hiç bu kadar manasız şeyler çekebileceklerini düşünmemiştim. Bomboş. İlk bölüm fena değildi ama, ona lafım yok.Niye çöp mü oluyor devamı
Ben biraz sorunluyum hiç dizi izlemediğim zamanlardan beri hep gereksiz yüksek standartlarım oluyor. Hiçbir şeyi beğenmiyorum ama ortalamayı kimse incinmesin diye dedim yoksa vasat altı diziye benzeyen bir şeyThe Witcher dizisine ortalama demek için hiç dizi izlememiş olmak lazım.
Bunu beğenen Zaman Çarkı ve Güç Yüzükleri dizilerinin de fanıdır.Ben biraz sorunluyum hiç dizi izlemediğim zamanlardan beri hep gereksiz yüksek standartlarım oluyor. Hiçbir şeyi beğenmiyorum ama ortalamayı kimse incinmesin diye dedim yoksa vasat altı diziye benzeyen bir şey
Abartmışsın bence. White Christmas bölümü tek başına dizi olabilecek muazzam bir bölümdü.Giderek kötüleşiyor. Aşırı kötü, hiç bu kadar manasız şeyler çekebileceklerini düşünmemiştim. Bomboş. İlk bölüm fena değildi ama, ona lafım yok.
Giderek kötüleşiyor. Aşırı kötü, hiç bu kadar manasız şeyler çekebileceklerini düşünmemiştim. Bomboş. İlk bölüm fena değildi ama, ona lafım yok.
Abartmışsın bence. White Christmas bölümü tek başına dizi olabilecek muazzam bir bölümdü.
Son sezondan bahsediyordum ben ya. Son sezonuna başlamıştır diye düşünmüştüm ama meğer diziye yeni başlamış. @Dattebayo..! sen birkaç güzel sezon izlersin, sonra yine dediğime geliyor ama.Hepten öldürdün.
Dizi sonradan bozuyor, orasına katılıyorum. Özellikle de İngiliz elinden çıkma bir yapım özelliğini kaybedince bu durum daha net hissediliyor.Son sezondan bahsediyordum ben ya. Son sezonuna başlamıştır diye düşünmüştüm ama meğer diziye yeni başlamış. @Dattebayo..! sen birkaç güzel sezon izlersin, sonra yine dediğime geliyor ama.