Çöp olacak net :/
Çöp olacak net :/
Şu isme sahip herhangi bir bebeyle karşılaşıldığında tüm ülkenin döndüreceği muhabbet bu asfaahfadada ona güvenip yapmış da yerler adamı ayak üstü siyasal islam dünyasında comolokko hareketler bunlartog reklamı peşinde koşarsın ama günün sonunda kendi ilacından tattırırlar doğu efendişasdfasdf
Muhabbet acayip komik zatenasdlfkjŞu isme sahip herhangi bir bebeyle karşılaşıldığında tüm ülkenin döndüreceği muhabbet bu asfaahfadada ona güvenip yapmış da yerler adamı ayak üstü siyasal islam dünyasında comolokko hareketler bunlar
Mümin mizahını çok iyi beceriyor bu eleman muhafazakar Anadolu ortamında büyümüş yalayıp yutmuş buraları çok belli. Bakacağım ben de bir araMuhabbet acayip komik zatenasdlfkj
ilk bölüme baktım korsandan. Fena durmuyor dizi..
Eğlenceli bi şeye benziyor, hep böyle şakalar mı dönüyor?Muhabbet acayip komik zatenasdlfkj
ilk bölüme baktım korsandan. Fena durmuyor dizi..
HSSKDJSLDJDKDNDÖSNösb daha popüler sahabe isimleri de var a patladım böyle şeyler görmek istiyoruztog reklamı peşinde koşarsın ama günün sonunda kendi ilacından tattırırlar doğu efendişasdfasdf
Abile halı saha mevzusundan buralara geldi adamın kariyeriasDFLkadsMümin mizahını çok iyi beceriyor bu eleman muhafazakar Anadolu ortamında büyümüş yalayıp yutmuş buraları çok belli. Bakacağım ben de bir ara
Yok yaw. Aile sohbetleri falan da eğlenceli. Bir bölüme bakabildim daha ben de..Eğlenceli bi şeye benziyor, hep böyle şakalar mı dönüyor?
Amerikan vizesi sonrasında içim geçti benimasdifdmasHSSKDJSLDJDKDNDÖSNösb daha popüler sahabe isimleri de var a patladım böyle şeyler görmek istiyoruz
bu diziyi izlicem ben daha önceden de komik sahnelerine denk geldim gibi den falan daha komik duruyorAbile halı saha mevzusundan buralara geldi adamın kariyeriasDFLkads
Yok yaw. Aile sohbetleri falan da eğlenceli. Bir bölüme bakabildim daha ben de..
Amerikan vizesi sonrasında içim geçti benimasdifdmas
Şakaların hepsi çok iyiHSSKDJSLDJDKDNDÖSNösb daha popüler sahabe isimleri de var a patladım böyle şeyler görmek istiyoruz