Beğenemedim. Connor kimdi diye baktım gugıldan o derece boş Neyse güzel dizi...En boş karakter conor o dizide tartışmaya kapalı şekilde. Tom iyi karakter
Beğenemedim. Connor kimdi diye baktım gugıldan o derece boş Neyse güzel dizi...En boş karakter conor o dizide tartışmaya kapalı şekilde. Tom iyi karakter
2. Sezonu yapılmış en iyi dizi sezonlarından bana göreBeğenemedim. Connor kimdi diye baktım gugıldan o derece boş Neyse güzel dizi...
Çizgifilmde de normal boyutlara yakındı.CGI çok kötü duruyor She Hulk'ta. Karakter hakkında çok bir fikrim yok o yüzden boyutu garibime gitti çok küçük ve güçsüz duruyor ama çizgi romanlarda da o kadar büyük değilmiş sanırım. Kadın Hulk yapıp da seksi göstermeden bırakmazlardı zaten. Estetiğe abanmışlar gülleci She Hulk modelinin albenisi olmaz diye düşünmüşlerdir.
Bunun nesi daha güçlü yahu amele sümüğü gibi silkeleyip atmıştı Hulk. Bildiğim kadarıyla çizgi romanlarda da öyle büyük bir güce veya öneme sahip değil.She Hulk'da Kral geri dönüyor umarım önemli ve büyük bir rol alır. Reis yaşlanmış:/
Kim olduğunu merak edenler için 2008'de The Incredible Hulk'da Abomination'u canlandıran abimiz. Shang- Chi filminde de kısa bir rol almıştı.
Abomination, Hulk'dan büyük ve daha güçlü.