The Expanse iyiydi, ancak dizi SyFy'da başlamış ve sonra Amazon'a geçmişti. Yani yapımcı istediği gibi değişiklik yapamamış olabilir.God Of War'ın yapımcıları Expanse'nin yapımcıları ve Zaman Çarkı'nın yapımcısı Rafe Judkins olacakmış.Zaten diziyi çok gereksiz görüyor ve iyi olmayacağını düşünüyordum,bu bilgiden sonra kesin kötü olacak diyorum.
Ben sadece 1. sezonu izledim Expanse'nin ve dediğin gibi iyidi.Yapılan yorumlara göre kitaba da sadık bir uyarlamaymış.Fakat bu Rafe'in adının geçtiği yapımlara tövbe ettim.Bu adam varsa iyi bir şey çıkmaz ortaya.Uncherted'in filminde de bu vardı saçma sapan bir film çıkmıştı ortaya.Bu dizide iyi olmayacaktır.The Expanse iyiydi, ancak dizi SyFy'da başlamış ve sonra Amazon'a geçmişti. Yani yapımcı istediği gibi değişiklik yapamamış olabilir.
Zeus'u siyahi kadın yapmasında ben bunu razıyım artık reyis.En son Zeus'u affediyormuş diye duydum, şiddet çözüm değilmiş öyle demiş
Eksik olur böyle olmazsa.Zeus'u siyahi kadın yapmasında ben bunu razıyım artık reyis.
Rafe Judkins mi? Geçmiş olsun.God Of War'ın yapımcıları Expanse'nin yapımcıları ve Zaman Çarkı'nın yapımcısı Rafe Judkins olacakmış.Zaten diziyi çok gereksiz görüyor ve iyi olmayacağını düşünüyordum,bu bilgiden sonra kesin kötü olacak diyorum.
Kurtlar Vadisini hiç izlemediydim, bu videoyu görünce aslında komedi olarak izleyebilirmişim dedimKV Youtube kanalına hd bölümler eklenmeye başlamış.Her gün 1 bölüm atıyorlar.