Cihan Ünal genel olarak diyalog sahnelerinde yer alıyor ve o ses tonu zaten repliklere seviye atlatıyor. Osman Sınav küçük bir Vadi Evreni yaratmış. Benzer bir şablon kullanmış. Donuk suratlı ana karakter. Ana karakterin yakınında olan fevri, kendince espritüel, şiddet eğilimli esas kötü karakter. Tabi özünde, şu anlık gözüken, kötülüğün sebebi bulunduğu dünya. Çakırdan en büyük farkı aşkına sadık birisi olması sanırım.
Esas kötü karakterin düşmanı dibine kadar kötü olan başka bir karakter var tabi. Bu da biraz Şevko'yu andırıyor yani. Ana karakterimiz, Vadi'de olduğu gibi burada da has kötü karakterin işine ket vururken içi iyi ama dışı kötü karakterimize yanaşıyor yavaş yavaş. Burada da esas kötü karakterimiz, Çakır gibi yaptığı icraatlara karşılık bekliyor ama vadinin tam tersi olarak kayrılan adam has kötü karakter. Nedeni açıkça belli bence. Birisi yapılanmanın kökünden gelen bir kötü karakterken diğeri dışarıdan gelen sokak serserisi. Bunu iyi yansıtmışlar bence.
Dizinin en büyük problemi iki kadın oyuncu ve replikler. Replikler gerçekten kötü kadın karakterler ise daha kötü. Damla Colbay zaten oyunculuğunu hiç beğenmediğim güzel olduğu için başrol olan bir oyuncu. Ha kadın gerçekten güzel ona bir şey demiyorum ama yani olmamış. Olmuyor. Mira karakterini ilk defa gördüm. Nedir necidir bilmiyorum ama çok kasıntı duruyor. Oyunculuktan ziyade komple bir hata var karakterde. Yazmışlar ama ne olarak yazmak istemişler, ne olarak çekmek istemişler karar verememişler gibi. Flörtöz sahneler yazmışlar ama tam da öyle yazmamışlar. Ucundan göstermişler ama neyi gösterecekleri Rtük ve kanal sınırları içerisinde kalmış gibi. Dizi internet dizisi olsaydı belki bu karakter daha cesur bir şekilde yazılabilirdi ve o zaman tam otururdu diye düşünüyorum. Oyuncu kendinden isteneni yansıtmış ama her isteneni yansıttığı için çorba gibi bir karakter çıkmış.