Witcher sen nasıl bir dizisin 2. sezon biter diye hızlı izleyemiyorum her bölümü sindire sindire izliyorum daha 2.sezon 2. bölümdeyim bitecek diye hüzünleniyorum.
Sadece son bölümü izlemedim, (hatırladığım kadarıyla) 2.sezondan daha güzel bence. Ben çok beğendim. Son bölümü finallerim bitince izlicem tadını çıkartmak içim bıraktım imdb puanı 9.9du en son.Succession sezon 3 ile ilgili düşünceleriniz neler ?
Tahmin etmiştim.Benim için efsane diziydi her bölümü ayrı güzeldi bu kadar yıl sonra tekrar ısıtılıp verilmesi şüphelendirdi izlemedim ama acaba aynı tadı verirmi şüphesi vardı. Tek bir kişiden izleme tavsiyesi gelse de izlemesem diyordum iyi oldu zaman kaybetmedik dizi de efsaneler arasında kalsın.Dexter: New Blood'u izleyemeyen varsa, izlemesin. Dexter hatırınızdaki gibi güzel bir dizi olarak kalsın.
İlk bölüm güzeldi ama bir yerden sonra Harrison ve Angela tripleri baydı bayağı. Finalin rezaletine denecek bir şey yok zaten. Her güzel şeyi mahvetmeye ant içmiş dizi ve film sektörü.Dexter: New Blood'u izleyemeyen varsa, izlemesin. Dexter hatırınızdaki gibi güzel bir dizi olarak kalsın.
Artık dizilerde sarmıyor çok klişe olmasını geçtim anlatım biçimlerini bile değiştirmiyorlar flimlerden bahsetmiyorum bile en son ne zaman adam akıllı flim izlediğimi unuttum.İlk bölüm güzeldi ama bir yerden sonra Harrison ve Angela tripleri baydı bayağı. Finalin rezaletine denecek bir şey yok zaten. Her güzel şeyi mahvetmeye ant içmiş dizi ve film sektörü.
Finaliyle ilgili spoiler.İlk bölüm güzeldi ama bir yerden sonra Harrison ve Angela tripleri baydı bayağı. Finalin rezaletine denecek bir şey yok zaten. Her güzel şeyi mahvetmeye ant içmiş dizi ve film sektörü.