Yalnız şu bizim söylediğimiz Lucifer sarışın olmalı lafına gönderme yapmışlarVovovovo! Lucifer'dan dopdolu bir bölüm!
![Big Grin :D :D](/styles/smile/biggrin.png)
Bunu çok duydum diyor bide.
Yalnız şu bizim söylediğimiz Lucifer sarışın olmalı lafına gönderme yapmışlarVovovovo! Lucifer'dan dopdolu bir bölüm!
Haha evet adam yazdıklarımızı okumuş gibi lafı çaktıYalnız şu bizim söylediğimiz Lucifer sarışın olmalı lafına gönderme yapmışlar
Bunu çok duydum diyor bide.
He ya özledim ama ben yetişemiycem bunaÖzledik be reis
Resimden zaten bir poh olmayacağı belli ne heyecanlanıyorsunuz ?![]()
İşte bu izlenir!
Sadece o kontrol etmiyor ki. Mesela Finch vücudundaki tüm aktiviteleri biliyor. İdrar kesesinin doluluk oranını bilmem mümkün mü normalde mesela :S Yada daha önce sinestezi hastası gibi kokuları görme gibi şeyler yapıyor beyniyle oynayarak. Rebecca mesela beynindeki ağrı bölgesini falan kapıyor.Vücudunu manipüle ettiğini bilmiyordum. Nerede geçiyor?
Zekiye daha çok etki eder hap. Ama Morra'nın durumu farklı. Bilinen en uzun süreli kullanıcı. Beyni normal kullanıcılara göre farklılık kazandı. Formülü yapana iyice yaklaşacaktır.
ikinci yazdıklarım hakkında fikrini söylersen sevinirim.
Şu kısmı anlamadım. Hangi formülü kastediyorsun, nzt mi? Zaten hazırda hem nzt hem de enzimi üretiyor.Zekiye daha çok etki eder hap. Ama Morra'nın durumu farklı. Bilinen en uzun süreli kullanıcı. Beyni normal kullanıcılara göre farklılık kazandı. Formülü yapana iyice yaklaşacaktır.