Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Birde spoiler olabilir
fragmanında birinin cehennemden kaçtığını söylediler ve eğer o isim :
John Constantine ise olay olur.
 
Lucifer ilk bölümlere göre kendini baya aştı, son bölümde en iyi bölümdü bence. İkinci sezonu çok beklemeyiz umarım.
Bu arada Tom Ellis çok iyi rol kesiyor ya :D
 
Supernaturaldekiyle aynı boku yiyeceklerse yapmasınlar abi böyle dizileri. Koca şeytan,melek tekme tokat birbirine dalıyor. Sezonun teması Luci'nin insanlaşması ama o duygusal açıdan olması gereken.. Hadi Luci insanlaştı Melek abiyle şeytan kız niye onun gibi olsun.
 
Özledik be reis
He ya özledim ama ben yetişemiycem buna :D

Olm nzt kullanan mal Brian'ın bile ne kadar zeki olduğunu bilen NYPD kardeşler hiç mi düşünemiyor nzt kullanan eski ajan, işadamı falan gibi zeki insanların daha zeki olacağını. İnsanları normalden salak gösteriyorlar resmen. Adam nzt nin dibine vurmuş, kendini 'yakalattığı' çok belli ve haplı Brian bile bunu düşünemiyor :(

Bi de bu kadar tecrübesi olan Brian değil de sonradan dahil olan karakterlerden birisi nzt kullanırken hiç çaktırmamayı biliyor... Biliyorum senaryo gereği karaterlerin bu tür hataları normal fakat daha öngörülemez şeyler olsaydı daha iyiydi be.

Enzim işi de çok saçma geldi en başından beri. Belki altından bişeyler çıkabilir çünkü Morra bedeni üzerinde tam hakimiyete sahip gibi duruyor. Yaşını falan değiştiriyor adam. Ee nzt yan etkisinden kurtulmak için bişeyler yapmıyor yada yaptı mı çoktan o_O Hatta bedenini değiştirebilen bi adam beynini nzt etkisinde olmadığında bile zeki olmaya programlayamaz mı :S Çok op oluyor böyle di mi :D Tam kötü karakterlerin falan yapacağı şeyler.

Şimdi yazıcağım biraz uçuk :D onçin bakmamakta fayda var.
Bu enzim nanesini salgılayabilecek bi yapay organ yapamaz mı mesela bu kadar zeki adam :D Çok mu syfy oluyor böyle :D
 
Son düzenleme:
Vücudunu manipüle ettiğini bilmiyordum. Nerede geçiyor?

Zekiye daha çok etki eder hap. Ama Morra'nın durumu farklı. Bilinen en uzun süreli kullanıcı. Beyni normal kullanıcılara göre farklılık kazandı. Formülü yapana iyice yaklaşacaktır.
Sadece o kontrol etmiyor ki. Mesela Finch vücudundaki tüm aktiviteleri biliyor. İdrar kesesinin doluluk oranını bilmem mümkün mü normalde mesela :S Yada daha önce sinestezi hastası gibi kokuları görme gibi şeyler yapıyor beyniyle oynayarak. Rebecca mesela beynindeki ağrı bölgesini falan kapıyor.

Dizi çıkmadan önceki trailer da geçen bi konuşma vardı. Orası daha ayrıntılı gösteriliyor, galiba ilk bölümdü Morra'nınki 2:30'dan başla.
 
ikinci yazdıklarım hakkında fikrini söylersen sevinirim.
Zekiye daha çok etki eder hap. Ama Morra'nın durumu farklı. Bilinen en uzun süreli kullanıcı. Beyni normal kullanıcılara göre farklılık kazandı. Formülü yapana iyice yaklaşacaktır.
Şu kısmı anlamadım. Hangi formülü kastediyorsun, nzt mi? Zaten hazırda hem nzt hem de enzimi üretiyor.

Bedeni üzerinde hakimiyeti tamsa zaten beynini de bi elden geçirmiştir herhalde :D Zekiye ne kadar etki eder bilmek elimde değil. Fakat dizide kişiliğe ve tecrübeye göre kullanımı, etkisi değişiyor gibi. Çoğu amacına ulaşmak için kullanıyor genel olarak. Kimisi eve kız atmaya kimisi para kazanmaya çalışıyor. Uzun süre kullanınca görüşlerin gelişiyor ki daha büyük amaçlara yöneliyorsun Morra gibi. Neyse konudan sapmiyim :D Son bölümde
Finch nzt kullanmazken arada nzt etkisinin gidip gelmesi belki onun da beyninin değiştiğine işaret. Belki de enzim nanesi kökten değiştiriyordur kişiyi.

Şimdi ilk bölüm aklıma geldi sana o sahneyi atınca. Ne büyük beklentiye girdiğimi hatırladım. Neyse elbet güzel şeyler çıkacaktır ortaya ama hiç tatmin edeceğini sanmıyorum artık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık