İlk bölümünü izledim. Beğendim de. Ama sonra devam etmedim nedenseDracula dizisi çok iyiydi. Claes Bang döktürmüş.
İlk bölümünü izledim. Beğendim de. Ama sonra devam etmedim nedenseDracula dizisi çok iyiydi. Claes Bang döktürmüş.
3 bölüm olması güzel. Benim gibi uzun soluklu bir şeylere başlamak istemeyenler için ideal.İlk bölümünü izledim. Beğendim de. Ama sonra devam etmedim nedense
Orası benim için de öyle :d ama bölüm uzun olunca da itiyor beni xd3 bölüm olması güzel. Benim gibi uzun soluklu bir şeylere başlamak istemeyenler için ideal.
Ben izliyorum. Ama izlemesen birşey kaybeder misin bilmiyorum. Ben pek de beğenmedim.BoJack Horseman izleyen yok mu?
Ben sevdim açıkçası. İlk sezonlar pek sarmasa da son 2 sezon bence aldı götürdü. Ard arda izlemektense gündr 1-2 bölüm izlemek daha iyi bence.Ben izliyorum. Ama izlemesen birşey kaybeder misin bilmiyorum. Ben pek de beğenmedim.
Karakter her sezon bir hatadan ders almaya çalışıp aynı hataya düşüyor o yüzden pek ısınmadım. Yani hollywood hayatını anlatıyor ama etrafındaki insanlarla iletişimin kötü olması her sezon yaşandığından aa yine şikayet edecek birşeyi var gibi oluyor. Sevmedim dedim ama bütün sezonlarını da izledim.Ben sevdim açıkçası. İlk sezonlar pek sarmasa da son 2 sezon bence aldı götürdü. Ard arda izlemektense gündr 1-2 bölüm izlemek daha iyi bence.
Adamın sahtekar mı yoksa doğa üstü gücü olan birisi mi olduğunu bir türlü anlamadım. Sahtekar olduğuna ikna oldum ama en sonunda bu kadar da şanslı olamaz herhalde dedim. 2. Sezonu merakla bekliyorum.Messiah'ı izleyen var mı? Çok garip bir dizi ya. Beklentimin çok üstüne çıktı.
Sondaki kaza beni de şaşırttı. Yine de sahtekar olduğunu düşünüyorum.Adamın sahtekar mı yoksa doğa üstü gücü olan birisi mi olduğunu bir türlü anlamadım. Sahtekar olduğuna ikna oldum ama en sonunda bu kadar da şanslı olamaz herhalde dedim. 2. Sezonu merakla bekliyorum.