The Terror izlediğim en başarılı gerilim dizilerinden biridir benim için.Anladim bu bolum dikkatli bakarim
Tam olarak butuncul olarak ele alirsan ne diyebilirsin bu dizi hakkinda?
The Terror izlediğim en başarılı gerilim dizilerinden biridir benim için.Anladim bu bolum dikkatli bakarim
Tam olarak butuncul olarak ele alirsan ne diyebilirsin bu dizi hakkinda?
Cevabı aldım teşekkürlerThe Terror izlediğim en başarılı gerilim dizilerinden biridir benim için.
Herkes baya övmüş onu bende merak ediyorum, elimde bir sürü dizi var onları bitirip geçeceğim ona .. Hatta garip bir yorum görmüştüm arap birlikleri mi neyse oylama yapıp dizinin kaldırılmasını mı ne söylemişler.Messiah'ı izleyen var mı? Çok garip bir dizi ya. Beklentimin çok üstüne çıktı.
Dini konular işin içinde olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Halbuki mümkün olduğunca her dine eşit yaklaşmaya çalışmışlar. Hepsine de eleştiri var. Dine de değil, insanlara eleştiri var.Herkes baya övmüş onu bende merak ediyorum, elimde bir sürü dizi var onları bitirip geçeceğim ona .. Hatta garip bir yorum görmüştüm arap birlikleri mi neyse oylama yapıp dizinin kaldırılmasını mı ne söylemişler.
İşte oy toplayacak kadar ne yaşıyorlarsa ..Dini konular işin içinde olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Halbuki mümkün olduğunca her dine eşit yaklaşmaya çalışmışlar. Hepsine de eleştiri var. Dine de değil, insanlara eleştiri var.
Beni artık şaşırtmıyor böyle şeyler. Şovmen hepsi.İşte oy toplayacak kadar ne yaşıyorlarsa ..