Üye silindi 1004
Yok Mando gibi dizi yapacaklar Obiwan dizisi. Yine Ewan bey oynayacak. Umutluyum ben. Hatta Mando’nun üçüncü ve yedinci bölümlerini çeken hanımefendi çekecek.Bu Disney hala Obi filmi yapcam diyor mu?
Yok Mando gibi dizi yapacaklar Obiwan dizisi. Yine Ewan bey oynayacak. Umutluyum ben. Hatta Mando’nun üçüncü ve yedinci bölümlerini çeken hanımefendi çekecek.Bu Disney hala Obi filmi yapcam diyor mu?
Eskileri kolay kolay batıramazlar diye düşünüyorum zaten de bu filmden sonra içimde bir şüphe yok değil.Yok Mando gibi dizi yapacaklar Obiwan dizisi. Yine Ewan bey oynayacak. Umutluyum ben. Hatta Mando’nun üçüncü ve yedinci bölümlerini çeken hanımefendi çekecek.
Öyle kaşeli bir oyuncuyu harcayamazlar zaten ya. Adam seneler sonra Obiwan olacak tekrar. Harika bir dizi olacağına eminim en azından yeni üçleme kadar kötü olamaz.Eskileri kolay kolay batıramazlar diye düşünüyorum zaten de bu filmden sonra içimde bir şüphe yok değil.
Sırf Ewan reyiz için izlenir yav. Yine de 8.filmden daha kötü bir film yapmış bir Disney gerçeği var...Öyle kaşeli bir oyuncuyu harcayamazlar zaten ya. Adam seneler sonra Obiwan olacak tekrar. Harika bir dizi olacağına eminim en azından yeni üçleme kadar kötü olamaz.
J.J yüzünden hep zaten. J.J hangi diziyi doğru yapış da filmi doğru yapsın?Sırf Ewan reyiz için izlenir yav. Yine de 8.filmden daha kötü bir film yapmış bir Disney gerçeği var...
Star Wars'u Disney'e satanın....J.J yüzünden hep zaten. J.J hangi diziyi doğru yapış da filmi doğru yapsın?
Prelere laf söz edildiği ve yerin dibine sokulduğu için gönül koyup sattığını biliyorsun di mi?Star Wars'u Disney'e satanın....
En çok da o sinir bozucu ya. Adam satıp"alın amünüym"deyip gitti. Hayır haksız da diyemiyorum.Prelere laf söz edildiği ve yerin dibine sokulduğu için gönül koyup sattığını biliyorsun di mi?
Bu filmler bize fazla deyip, kötü film izlemek istemiş hıyarlar herhalde.Prelerin nesi kötüydü ki? Palpatine'in adım adım Anakin'i karanlık tarafa çekmesi, yılların Jedi masterlarının gözlerinin önünde dikkat çekmeden planını işlemesi, düellolar falan gayet iyiydi yani. Tamam birinci film çok feci derecede kötüydü hatta kötü demek pek yetmiyor ama diğer filmler iyi yani. Yani ben hepsini çıkış sırasına göre peşpeşe izledim o yüzden belki de o kadar sıkıntı olmamıştır.