Coven kötü bir sezondu, ama karakterler iyiydi.Bende cadılı sezonu beğenmemiştim. Bu sezon daha iyi sanki.
Coven kötü bir sezondu, ama karakterler iyiydi.Bende cadılı sezonu beğenmemiştim. Bu sezon daha iyi sanki.
Bana eski güzel star wars'u hatırlatıyor. İzlerken bir yandan zevk verip, bir yandan canımı yakıyor.Jon Favreau cidden çok büyük bir adam. Ölüsüne sıkılan Star Wars'ı sırtladı tekrar şahlandırdı adam. Filler bölümleriyle olsun ana konusuyla olsun inanılmaz tatmin edici bir yapımdı Mandalorian.
Bunu zar zor izleyeyim de diğer sezonlar sanırım güzel.Coven kötü bir sezondu, ama karakterler iyiydi.
Son sezonu 1984 bayağı iyiydi. Özellikle jeneriği çok iyi olmuş.Bunu zar zor izleyeyim de diğer sezonlar sanırım güzel.
Droid düşmanı Mando bile gitmesin diye uğraştı.
Hayatımın en büyük hatalarından biri o filmi izlemek."üzülmen anlamsız, ben ölemem, çünkü zaten canlı değilim"
Bugün rise of skywalker adlı çöp filme gittim. Gitmez olaydım Mando’nun 8. bölümünden sonra zehir gibi geldi. Koca bütçe, o kadar oyuncu falan hepsi hikaye. 8 bölümlük çocuk dizisi kalitesine, inceliğine sahip değil.
Çıktığımdan beri başım ağrıyor. Baştan Mando izlememiz gerekecek. Yeni sezonu da 2020 sonbaharHayatımın en büyük hatalarından biri o filmi izlemek.
Prequellere laf atanlar bunu izleyerek can vermiştir umarım.Çıktığımdan beri başım ağrıyor. Baştan Mando izlememiz gerekecek. Yeni sezonu da 2020 sonbahar
Prequellere laf eden gitsin kumda oynasın. Kurban olayım Anakin’in rezil oyunculuğuna. En azından Sir Ewan izliyorduk.Prequellere laf atanlar bunu izleyerek can vermiştir umarım.
Bu Disney hala Obi filmi yapcam diyor mu?Prequellere laf eden gitsin kumda oynasın. Kurban olayım Anakin’in rezil oyunculuğuna. En azından Sir Ewan izliyorduk.