Oynayan aktör başka bir proje için diziden ayrıldığı için karakteri öldürdüler.Birisi bana Tagomi-san'ın ölmediğini söylesin
Güzel karakterdi. Her ne kadar Japon Faşizm devletini temsil etse de en azından Amerikalılara insan muamelesi yapıp radyasyondan etkilenecekler diye farklı bir yol çizip onu uygulatmıştı.Oynayan aktör başka bir proje için diziden ayrıldığı için karakteri öldürdüler.
Evet.Güzel karakterdi. Her ne kadar Japon Faşizm devletini temsil etse de en azından Amerikalılara insan muamelesi yapıp radyasyondan etkilenecekler diye farklı bir yol çizip onu uygulatmıştı.
Bu arada Nazi Bilim Adamı çoklu evrenlerin olduğunu söylemişti. Bu Tagomi'nin gittiği evren ile alakalı bir durum mu?
2 sezon daha olsa izlenirdi, güzel dizi olmuş. Ödülleri boş yere toplamamış.Fleabag.1.sezon bitirdim harikaydı.6 bölüm 24 dakika bölümler ingiliz yapımı.
Henüz izlemedim, ama halen zenci Manhattan olayını aşamadım.Watchmen finali hakkında ne düşünüyorsun? @Smoker
Bence de hiç olmamış. Yakışmamış.Henüz izlemedim, ama halen zenci Manhattan olayını aşamadım.