Dedim sana güzel dizi diye. John Smith'i izle sadece.The Man in the High Castle 2.sezonun sonu neydi oyle be. Cok karisik ve heyecanliydi. 3.sezonu cok merak ediyorum.
Aynen. Smith Himmler'in guvenini kazandi. Heyderich'in agzindan laf almak icin o rolu oynamasi zekiceydi.Simdi terfi de ettirelecektir. Kido ve Tagomi olmasa savas cikacakti ya. Iste gerilimin oldugu anda orasi idi. Bakalim Smith, Thomas'i kurtarmak icin kac kisiyi harcayacak geneDedim sana güzel dizi diye. John Smith'i izle sadece.
Evet. Oğlunun Juliana ile evli olduğu bir evrene geçiyor. Bir süre orada kalıp geri dönüyor.Aynen. Smith Himmler'in guvenini kazandi. Heyderich'in agzindan laf almak icin o rolu oynamasi zekiceydi.Simdi terfi de ettirelecektir. Kido ve Tagomi olmasa savas cikacakti ya. Iste gerilimin oldugu anda orasi idi. Bakalim Smith, Thomas'i kurtarmak icin kac kisiyi harcayacak gene
Bu arada Tagomi paralel bir evrene mi gitmisti? Orayi anlamadim pek. Sanki yasanan olaylarin tersini gormus gibiydi.
Anladım. Birde bu bolumun ilk 1.5dksinda(2.sezonun sonunda) Smith ile ilgili bir geçmis vardi. Smith Amerika'ya atilan bombayi goruyordu. Burdan Smith'in amaclari hakkinda bir sey cikartilabilir mi?Evet. Oğlunun Juliana ile evli olduğu bir evrene geçiyor. Bir süre orada kalıp geri dönüyor.
Dördüncü sezonda göreceksin o bomba olayının detayını.Anladım. Birde bu bolumun ilk 1.5dksinda(2.sezonun sonunda) Smith ile ilgili bir geçmis vardi. Smith Amerika'ya atilan bombayi goruyordu. Burdan Smith'in amaclari hakkinda bir sey cikartilabilir mi?
Soru biraz sacma olabilir kusura bakma Tahmin etmesi guzel oluyor biraz.
Bu herif nasıl aşık olabiliyor?Watchmen'in son bölümü çok iyiydi, ancak yine de anlamadığım noktalar var. Manhattan neden öyle bir tercihte bulundu, umarım sonraki bölüm öğreniriz.
Bir de ısrarla Manhattan'ın yüzünü göstermediler. Gerçi şundan daha iyisini yapamazlar bana göre. Yapamamışlar da zaten. Zenci Dr. Manhattan mı olur?
İnsani duygularını tamamen kaybetmediği için.Bu herif nasıl aşık olabiliyor?