Öyle demesen iyiydi. Kidding diye bir dizi var. Onu izlesene.Bence de hiç olmamış. Yakışmamış.
Öyle demesen iyiydi. Kidding diye bir dizi var. Onu izlesene.Bence de hiç olmamış. Yakışmamış.
Baktım şimdi konusuna da bir alaka kuramadım Watchmen'le. Sen role yakıştığını mı düşünüyordun ki?Öyle demesen iyiydi. Kidding diye bir dizi var. Onu izlesene.
Watchmen ile ilgisi yok zaten. Güzel dizi diye söyledim.Baktım şimdi konusuna da bir alaka kuramadım Watchmen'le. Sen role yakıştığını mı düşünüyordun ki?
Sen anlamazsın, izleme.Watchmen çok övülüyor. Başlayabilirim her an.
O niye?Sen anlamazsın, izleme.
Watchmen konuşurken birden öyle söyleyince kafam karıştı. Bu aralar Okkupert ve Endeavour izliyorum, vakit bulursam bunu da izlerim. Endeavour sarıyor bayağı ama konuşulan İngilizce çok garip geldi bana, neden bilmiyorum.Watchmen ile ilgisi yok zaten. Güzel dizi diye söyledim.
1960'lı yılların İngiliz İngilizcesi, normaldir. Okkupert üçüncü sezon çıktı bu arada.Watchmen konuşurken birden öyle söyleyince kafam karıştı. Bu aralar Okkupert ve Endeavour izliyorum, vakit bulursam bunu da izlerim. Endeavour sarıyor bayağı ama konuşulan İngilizce çok garip geldi bana, neden bilmiyorum.
Çizgi romanı oku önce yoksa aldığın zevk baya az olur.Watchmen çok övülüyor. Başlayabilirim her an.
Güzel bağladılar bence soru işareti kalan yer yoktu.Bence de hiç olmamış. Yakışmamış.
Gerek yok ya. 1-2 bölüm izlerim, sarmazsa bırakırım.Çizgi romanı oku önce yoksa aldığın zevk baya az olur.