ilk bölümünü izledim, sevdim. Öneri için teşekkürler.Sherlock'u çok mu seviyorsunuz? Ona benzer bir dizi arıyor, fakat bulamıyor musunuz? O zaman Endeavour isimli diziye bakmanızı öneririm. Ben diziyi Sherlock'tan daha çok beğendim.
ilk bölümünü izledim, sevdim. Öneri için teşekkürler.Sherlock'u çok mu seviyorsunuz? Ona benzer bir dizi arıyor, fakat bulamıyor musunuz? O zaman Endeavour isimli diziye bakmanızı öneririm. Ben diziyi Sherlock'tan daha çok beğendim.
Gelecek bölümleri çok daha iyi. Sürprizler ile dolu.ilk bölümünü izledim, sevdim. Öneri için teşekkürler.
Hocam selam yeni gördüm.Bu diziyi kesinlikle önermem.O kadar güzel bir diziyi zorla vasata dönüşüyor.Zorla dedim çünkü başrol oyuncusu bir sübyancı.Evet , sübyancı.Bu dedikoduların ardından oyuncuyu itelemek için senaryolar değişiyor ki dizinin de saçmaladığı yerler tam da burada başlıyor maalesef .House of Cards güzel mi?
İlk 2 sezon izlenir. Ondan sonrası sana kalmış. En başta 2 sezon olarak dizayn edilmiş bir diziydi. Sonra senaryo devam ettirildi. 4. sezon için de güzel deniyor mesela, ben izlemedim bir şey diyemem. 6. sezonda Holywood'u kasıp kavuran me too hareketiyle kendisinin de skandalı ortaya çıkan Kevin Spacey'nin sözleşmesi feshedildiğinden olmadığı için fecaatmiş deniyor.. Kevin Spacey dizinin yarısıydı hatta daha bile fazlasıydı, onsuz bir sezon nasıl çekildi hiç bilmiyorum.House of Cards güzel mi?
Pedro pascal bu diziden para almıyor mu eger tüm sezon yüzünü göstermezlerse harbiden enayi derim bu yapımcılara boşuna para vermiş olacaklar adama.Mandalorian güzel olmuş. Her ne kadar Star Wars'un aşırı abartıldığını düşünsem de 2 bölüm de sardı. Kötü yanı Pedro Pascal'ın yüzünü görmememiz. Bölümlerin kısa olması da güzel,1 saatlik boş bölüm yapmaktansa 30 dakikalık dolu dolu bölümler yapmışlar.
Yoda'nın geçmişini de merak edenler için bayağı aydınlatıcı bir dizi olacak.
Kevin Spacey kendisine yöneltilen suçlardan aklandı yalnız. Adam çıktı mahkemeye, çatır çatır konuştu. O yüzden suçu olmayan bir adamı sübyancı diye yaftalama.Hocam selam yeni gördüm.Bu diziyi kesinlikle önermem.O kadar güzel bir diziyi zorla vasata dönüşüyor.Zorla dedim çünkü başrol oyuncusu bir sübyancı.Evet , sübyancı.Bu dedikoduların ardından oyuncuyu itelemek için senaryolar değişiyor ki dizinin de saçmaladığı yerler tam da burada başlıyor maalesef .
Yalnız Star Wars evrenini yakından takip etmeyenler için bir hatırlatma yapalım bu dizi Return of the Jedi'dan sonra gelen zaman diliminde geçiyor. Yoda öldükten yıllar sonra yani. O bebeği Yoda'nın gençliği zannedenler falan olur, karışmasın.Mandalorian güzel olmuş. Her ne kadar Star Wars'un aşırı abartıldığını düşünsem de 2 bölüm de sardı. Kötü yanı Pedro Pascal'ın yüzünü görmememiz. Bölümlerin kısa olması da güzel,1 saatlik boş bölüm yapmaktansa 30 dakikalık dolu dolu bölümler yapmışlar.
Sorun şu ki kimse böyle bir dedikoduyu üstlenmez , "Evet yaptım." demez.Bu sebepten dolayı gelen güzel ,"çatır çatır" savunmanın ardından suçlardan aklanması da pek şaşırtıcı değil.Kevin Spacey kendisine yöneltilen suçlardan aklandı yalnız. Adam çıktı mahkemeye, çatır çatır konuştu. O yüzden suçu olmayan bir adamı sübyancı diye yaftalama.
Mandalorian güzel olmuş. Her ne kadar Star Wars'un aşırı abartıldığını düşünsem de 2 bölüm de sardı. Kötü yanı Pedro Pascal'ın yüzünü görmememiz. Bölümlerin kısa olması da güzel,1 saatlik boş bölüm yapmaktansa 30 dakikalık dolu dolu bölümler yapmışlar.