Anarko komünist diye mi seni gidi faşoAlan Moore’dan nefret ederim. Onunla alakası olan hiçbir şeyi sevemiyorum bu yüzden. Direkt itiyor.
Anarko komünist diye mi seni gidi faşoAlan Moore’dan nefret ederim. Onunla alakası olan hiçbir şeyi sevemiyorum bu yüzden. Direkt itiyor.
Tam 12’den vurdun bak işte. Alan Moore sevmemek faşoluksa ben faşizmin ta kendisiyimAnarko komünist diye mi seni gidi faşo
Oğlum djaskljasdasd, Watchmen genel olarak iyidir be, yapma gözünün yağını yiyeyim. V f V'yi, Loeg'i sevmemeni anlardım da...Tam 12’den vurdun bak işte. Alan Moore sevmemek faşoluksa ben faşizmin ta kendisiyim
Ya zaten çok yoğun eleştiri olan hiçbir işi sevmiyorum. Alan Moore alınca eline sazı durmuyor. Watchmen’i nispeten daha çok severdim fakat “yok killing joke’u sevmiyorum cık mık” falan yapınca. Komple gıcık oldum. Watchmen yine V’e bakarsak çok büyük eser. Kıyaslamam bile.Oğlum djaskljasdasd, Watchmen genel olarak iyidir be, yapma gözünün yağını yiyeyim. V f V'yi, Loeg'i sevmemeni anlardım da...
Yoğun eleştiri olan hiçbir şeyi beğenmiyorum deyip, Watchmen V'nin kölesi olsun diye bitirmek de çok ilginç adjkasd. Ayrıca Watchmen'ın alt metninin eleştiri olduğunu düşünmüyorum, var mı? Tabii ki var, lakin olay tamamen farklı bir perspektiften yazmak: Olağan perspektife karşı geldin diye tüm olayı eleştiri olmuş olmuyor bence. Ayrıca Watchmen > VYa zaten çok yoğun eleştiri olan hiçbir işi sevmiyorum. Alan Moore alınca eline sazı durmuyor. Watchmen’i nispeten daha çok severdim fakat “yok killing joke’u sevmiyorum cık mık” falan yapınca. Komple gıcık oldum. Watchmen yine V’e bakarsak çok büyük eser. Kıyaslamam bile.
Watchmen dönemin Amerikasını hakkıyla ele alıyor yardırıyor. Sevmesem ya da onaylamasam bile “aaa üstat yazmış. aaa Nixon dönemi cidden böyleymiş” diyorum. V nereden tutsam elimde kalıyor benim için tabi. Yani eleştirinin yoğun eleştiriden ibaret yapmıyor dediğin gibi. Sadece sevemiyorum.Yoğun eleştiri olan hiçbir şeyi beğenmiyorum deyip, Watchmen V'nin kölesi olsun diye bitirmek de çok ilginç adjkasd. Ayrıca Watchmen'ın alt metninin eleştiri olduğunu düşünmüyorum, var mı? Tabii ki var, lakin olay tamamen farklı bir perspektiften yazmak: Olağan perspektife karşı geldin diye tüm olayı eleştiri olmuş olmuyor bence. Ayrıca Watchmen > V
Değer çok iyi bölümleri var.Beyler şu meşhur Black Mirror nasıldır? İzlemeye değer mi? Birkaç gün internetim olmayacak. Vakit geçirmek için şimdiden bol bol bölüm indireceğim. Dandikse eğer boşa uğraşmak istemem.
Dark izle.Beyler şu meşhur Black Mirror nasıldır? İzlemeye değer mi? Birkaç gün internetim olmayacak. Vakit geçirmek için şimdiden bol bol bölüm indireceğim. Dandikse eğer boşa uğraşmak istemem.
Her bölüm farklı oyuncu kadrosuyla çekilen ayrı bir film gibi. Bazılarının on numara senaryosu var, bazıları da bana göre çöp.Beyler şu meşhur Black Mirror nasıldır? İzlemeye değer mi? Birkaç gün internetim olmayacak. Vakit geçirmek için şimdiden bol bol bölüm indireceğim. Dandikse eğer boşa uğraşmak istemem.