#metoo tagı Ile taciz suçlaması atılmayan ünlü oyuncu kalmadı neredeyse. Biri bir şey diyor, yirmi farklı kişinin de birden aklına yaşadığı olay geliyor.Sorun şu ki kimse böyle bir dedikoduyu üstlenmez , "Evet yaptım." demez.Bu sebepten dolayı gelen güzel ,"çatır çatır" savunmanın ardından suçlardan aklanması da pek şaşırtıcı değil.
Ve evet direkt olarak sübyancı demek yanlış olmuş , ben onu değiştirip "olası sübyancı" diyeceğim.Şayet ben hala sübyancı olduğuna inanıyorum.Böyle bir iddia boşu boşuna atılmaz (bkz. MJ).
Eğer sübyancı değilse yazık olmuş.Kariyeri bitti ziya.
Ayrıca adam "Yapmadığım bir şeyin bedelini ödemeyeceğim" demiş. Mahkemeye çıkmış ve suçsuz bulunmuş. Ortada kanıt yok, bir şey yok. Adamın teki çıkıp "Kevin Spacey beni 10 sene önce taciz etti" diyor, sen de bu kişinin kanıtsız ortaya attığı iddia yüzünden adamı sübyancı ilan ediyorsun.
Şimdi parktaki çocuğun teki senin için bu abi bana dokundu dese, senin hayatın kararır. Suçun var mı? Yok. Bu olaya istinaden önüne gelenin sana sübyancı yaftası yapıştırması ne kadar doğru olur? Olmaz diyorsan, kendi yazdığın şeylere dönüp tekrardan bakmanı öneririm.