Dark'tan sonra en iyi Netflix yapımı bence.Mindhunter nasıl bir dizi 2 sezonu cıkmış güzelse başlamyı düşünüyorum.?
Dark'tan sonra en iyi Netflix yapımı bence.Mindhunter nasıl bir dizi 2 sezonu cıkmış güzelse başlamyı düşünüyorum.?
Başla.
Dark'tan sonra en iyi Netflix yapımı bence.
Listeme alacaktım tam, Netflix adını görünce vazgeçtim. Bunların yaptığı en iyi dizi House of Cards gibi duruyor. Dark'tan daha çok beğendim.Dark'tan sonra en iyi Netflix yapımı bence.
Yok sende haklısın ben anladım seni bana da çok zorlama geldi. Palermo da hoşuma gitti açıkçası. Karakterlerin duygularına daha çok yer verilmesi falan güzeldi ama bu soyguna giden yolun senaryosu ve soygun sebebi acayip rezaletti. Kötü olana da kötü demek lazım şimdi Genel olarak iyi diyebilirim ama her bölüm kendini izletti ve sezonu da iyi bir şekilde kapattılar diye düşünüyorum çünkü eğer yeni sezonda yeni bir soygun olsaydı bunu kimse kaldıramazdı.Verdiği mesajlar tamam da biraz ana fikre kendi de uysa keşke, komünizm/sosyalizm propagandası yapan bir dizinin kapitalizmin köpeği olup para için zorlama sezon çekmesi :/
Palermo yine güzel bir karakter ama diğer iki yeni eleman hakkında ne bir tanıtım var ne doğru düzgün ekran süreleri var. Ona da bozuldum.Yok sende haklısın ben anladım seni bana da çok zorlama geldi. Palermo da hoşuma gitti açıkçası. Karakterlerin duygularına daha çok yer verilmesi falan güzeldi ama bu soyguna giden yolun senaryosu ve soygun sebebi acayip rezaletti. Kötü olana da kötü demek lazım şimdi Genel olarak iyi diyebilirim ama her bölüm kendini izletti ve sezonu da iyi bir şekilde kapattılar diye düşünüyorum çünkü eğer yeni sezonda yeni bir soygun olsaydı bunu kimse kaldıramazdı.
Kaçıncı sezondasın?Listeme alacaktım tam, Netflix adını görünce vazgeçtim. Bunların yaptığı en iyi dizi House of Cards gibi duruyor. Dark'tan daha çok beğendim.
Beşinci sezonun ortasındayım. Normalde bunu da izlemezdim, ama Kevin Spacey'nin hatrına izliyorum.Kaçıncı sezondasın?
Bence ilk iki sezon çok iyi. Özellikle Kevin Spacey'nin performansı muhteşem ama 3.sezondan itibaren kötüleşiyor. Beşinci sezonun kötülüğünden bahsetmiyorum bile.Beşinci sezonun ortasındayım. Normalde bunu da izlemezdim, ama Kevin Spacey'nin hatrına izliyorum.